Burak Yılmaz transferini böyle duyurdu! 'Bilmenizi isterim ki...'

Güncelleme Tarihi:

Burak Yılmaz transferini böyle duyurdu Bilmenizi isterim ki...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2019 07:31

Trabzonspor Kulübü, Burak Yılmaz’ın transferi konusunda Beşiktaş ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Beşiktaş'tan da "Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın kulübümüze transferi için görüşmelere başlanmıştır." açıklaması geldi.Burak Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Beşiktaş’a transfer olduğunu açıkladı ve siyah beyazlı forma için terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini belirtti.

Haberin Devamı

KAP’a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Beşiktaş A.Ş.'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

BEŞİKTAŞ DA DUYURDU

Beşiktaş'tan da "Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın kulübümüze transferi için görüşmelere başlanmıştır." açıklaması geldi.

"BEŞİKTAŞLI DURUŞUNUN SORUMLULUĞUNDA OLACAĞIM"

Burak Yılmaz da Twitter ve Instagram hesaplarından şu açıklamayı yaptı: 

"Hayat geriye doğru anlaşılır ama ileri doğru yaşanır. Ben de hayatı ileri doğru yaşamaya çalışırken hayat beni tekrar gönül verdiğim takımımla buluşturdu.

İnanıyorum ki bu yeniden buluşmanın ileride bir gün geriye bakıp anlayacağımız güzel ve anlamlı bir sebebi var. Ben şimdiden bu yeniden buluşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Benim yeniden Beşiktaş forması giymemi sağlayan başta Şenol Hocama ve bana inanan herkese çok teşekkür ederim. Bana olan güvene layık olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.

Haberin Devamı

Büyük Beşiktaş taraftarının her bir ferdinin övgüsünü de eleştirisini de saygıyla karşılıyorum. Sadece bilmenizi isterim ki; Beşiktaş formasını giydiğim an itibarıyla Beşiktaşlılığın tanımı olan tüm değerlerin ve Beşiktaşlı duruşunun sorumluluğunda olacak ve terimin son damlasına kadar Beşiktaş'ımız için mücadele edeceğim. Sevgi ve saygılarımla, Burak Yılmaz"

BEŞİKTAŞ AÇIKLADI

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, Burak Yılmaz’ın transferi konusunda Trabzonspor ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz’ın kulübümüze transferi için görüşmelere başlanmıştır" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!