Burak Elmas'tan Fatih Altaylı'ya: 'G.Saray'ın hür iradesinden korkmayın'

Güncelleme Tarihi:

Burak Elmastan Fatih Altaylıya: G.Sarayın hür iradesinden korkmayın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 18:24

Galatasaray Kulübü'nde yarın gerçekleşecek olan seçimli genel kurul öncesinde camianın iki önemli ismi sosyal medyada tartıştı.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılı kulüpte yarın gerçekleşecek olan genel kurulda başkan adayı Ozan Korkut’un listesinde yer alan Burak Elmas, camianın önemli ismi Fatih Altaylı’ya twitter hesabından seslendi.

Elmas, Altaylı’ya, “Sevgili @fatihaltayli Galatasaray'da oylar ehven-i şere teslim edilemez. Galatasaray’da verilmeyecek hiçbir hesabı olmayan ve sadece Galatasaray’ın geleceğini düşünenleri hedef haline getirmeye çalışmak yerine bildikleri gerçeklere rağmen Galatasaray'ı, Galatasaray'ın çıkarlarına göre değil de kendi keyiflerine göre tasarlamaya çalışanlar ve Dursun Bey’e oy verecek olanlar ile uğraşmanızı tavsiye ederim. Gerçekleri sizler dile getirmeseniz bile bir gün ortaya çıkarlar. Hesap vermesi gerekenler çözüm üretmeyenler ve çözümleri baltalayanlardır. Galatasaraylı gerçekleri görür. Bizim gönlümüz ferah. Galatasaraylının hür iradesinden korkmayın @cas1905 @ozersozers @koxalbey @_AAlbayrak” yazdı.

Haberin Devamı

İşte Burak Elmas attığı o tweetler;




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!