Bülent Korkmaz'dan 'Suriyeli çocuğa çarptı' tepkisi!

Güncelleme Tarihi:

Bülent Korkmazdan Suriyeli çocuğa çarptı tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 08:36

Galatasaray ve milli takımın efsane kaptanı Bülent Korkmaz'ın Florya'da kaza yaptığı iddialarına açıklama geldi. Milli futbolcu, evine giderken, bir alışveriş merkezinin önündeki kazayı görüp, yardım etmek için aracından indiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Lüks aracı ile Florya'dan Zeytinburnu sahiline doğru ilerleyen Korkmaz, Alışveriş merkezinin önünde yanan kırmızı ışıklara takıldı. Yeşil ışığın yanması ile yoluna devam etmek için gaza basan Korkmaz, 5 yaşındaki Suriyeli çocuk önüne atlayınca çarptığı iddia edildi Eski milli oyuncu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, olayın tamamen yalan olduğunu söyledi.

Korkmaz, Florya'daki evine giderken, bir alışveriş merkezinin önündeki kazayı görüp, yardım etmek için aracından indiğini belirterek, "Evime giderken yolda kazayı gördüm. Yardım etmek için aracımdan inip olay yerine gittim. İnsanlık görevimi yerine getirirken böyle çirkin bir iftirayla karşı karşıya kalmak beni derinden üzdü. Haber yapan arkadaşlar böyle konularda daha dikkatli davranmaları gerekiyor.

Umarım haber yapan arkadaşlar hatalarını düzeltirler. Hangi çağdayız? Bir telefon açıp, işin doğrusunu benden de öğrenebilirlerdi. Ama başka tarafına kaçıp gerçekle alakası olmayan haber yapmışlar" diyerek tepkisini dile getirdi.

BAKMADAN GEÇME!