"Bu futbol Başakşehir'e yetmez"

Güncelleme Tarihi:

Bu futbol Başakşehire yetmez
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2019 08:30

Şenol Güneş, Rize'de atılan 7 gole rağmen tatmin olmadı.

Haberin Devamı

Maç sonrası oyuncularını önce tebrik edip, ardından hatalarını anlatan Beşiktaş Teknik Direktörü, “7 gol attık ama zaman zaman üstünlüğü rakibe kaptırdık. Başakşehir maçında daha tempolu oynamalı ve topun kendi alanımızda bu kadar fazla kalmasına izin vermemeliyiz” dedi.

BEŞİKTAŞ, ikinci yarının flaş ekibi Çaykur Rizespor karşısında tarihi bir galibiyet elde ederken, maç sonrası teknik direktör Şenol Güneş’in açıklamaları son derece dikkat çekiciydi. Basın toplantısında, “Biz kazanınca ‘Her şey iyi oldu’ demek doğru değil. Zaman zaman onlar da üstün oynadı. İsabetli şutlarımızın hepsi gol oldu” ifadelerini kullanan Güneş, 7-2’lik galibiyete rağmen futboldan tam anlamıyla memnun olmadığını ima etti. Güneş soyunma odasında takıma hitaben yaptığı konuşmada da futbolcularını hem tebrik etti hem de uyardı. Cumartesi günü Medipol Başakşehir ile oynayacaklarına dikkat çeken tecrübeli hoca, lig lideri karşısında Rize’den çok daha iyi oynamaları gerektiğini söyledi.

Haberin Devamı

Güneş’li 53 maçta 3 ve üzeri gollü galibiyet

NE denli kaliteli bir takım olduklarını Rizespor maçında attıkları birbirinden güzel gollerle bir kez daha kanıtladıklarını belirten Şenol Güneş, şöyle konuştu: “Bu sezon çok daha iyi oynadığımız maçlar oldu ancak hiçbirinde bu kadar gol atamadık. Bu gerçekten çok şaşırtıcı bir durum. Başakşehir karşısında bundan daha yüksek tempoda oynamalıyız ve savaşmalıyız. Defanstan ve orta alandan çabuk çıkmalıyız. Topun kendi sahamızda bu kadar fazla kalmasına izin vermemeliyiz ve 90 dakika yüksek seviyede oynamalıyız.” Öte yandan, Rize deplasmanından 7-2’lik galibiyetle dönen Beşiktaş, 4 yıldır takımın başında bulunan Şenol Güneş yönetimindeki 53 resmi karşılaşmayı 3 veya üzerinde gol atarak kazanmanın mutluluğunu yaşadı.. Siyah beyazlılar Süper Lig’de 40, Avrupa kupalarında 8, Türkiye Kupası’nda da 5 karşılaşmayı 3 ve üzeri golle galibiyetle tamamladı.

Güneş, 7-2'lik galibiyeti bu sözlerle yorumlamıştı...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!