Bozbağı: "Ankaragücü karşılaşmasından galip ayrılacağız"

Güncelleme Tarihi:

Bozbağı: Ankaragücü  karşılaşmasından galip ayrılacağız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 16:33

Akın Çorap GiresunsporBaşkanı Mustafa Bozbağ, sahalarında oynayacakları MKE Ankaragücü karşılaşmasından galip ayrılacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Giresunda görev yapan spor muhabirleri hafta sonu oynanan Altınordu maçından sonra rahatsızlanarak tedavi gören Başkan Mustafa Bozbağı evinde ziyaret etti.

Şu an iyi olduğunu ve kendisine destek olan herkese teşekkür etiğini belirten BaşkanBozbağ, Kalp hastalığım uzun süredir var. Altınordu maçının ardından heyecan ve üzüntüden dolayı yaşadığım kalp ritmindeki bozukluğundan kaynaklanan bir bayılma yaşadım. Tedavim devam ediyor. İnşallah iyi olacak. Belirli bir süre statta olmayacağım. Öyle görünüyor. Kalbim gelmek istiyor. Bu konuda doktor bey ile görüşeceğim dedi.

MÜCADELE SÜRECEK

Giresun camiasına bir söz verdiğini hatırlatan Bozbağ, Bu sözün içerisinde acısı ve tatlısı ileher şey var. Bu olaylar sonucunda aile oluyorsunuz. Biz bu mücadeleye devam edeceğiz. Hep birlikte bu takımı bir üst lige çıkartmak için 12Mayıs’taki son maça kadar aynı kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz diye konuştu.

Haberin Devamı

TEK HEDEF GALİBİYET

Hafta sonu zirve mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geleceğini ve sahadan Giresunsporun galip ayrılacağını aktaran Bozbağ, şöyle konuştu:

Bu takım hangi şartlarda olursa olsun her maça kazanmak için çıkacak ve 41 senelik özlem içinsaldıracak, savaşacak. Ankaragücü taraftarı ile kenetlenmiş bir takım. Biz de büyük bir camiayız. İki büyük takımın Cumartesi Atatürk Stadı’nda kazanmamücadelesi olacak. BenGiresunsporun bukarşılaşmadan galip çıkacağına inanıyorum.Bu aradatek ricam Giresunlu taraftarlartakımını yalnız bırakmasın. Bunlar önemli günler, bunlar şampiyonluğa etki eden maçlar insantaraftarı ile sevinip üzülürsebüyük bir camia olur. İnşallah biz de hep beraber Cumartesi akşamı o statta sevineceğiz. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum.

Başkan Bozbağ, öte yandan Altınordu maçının ardından disiplinsiz davranışlardan dolayı oyuncuları Recepin kadro dışı bırakıldığını da dile getirerek Recep bazı disiplinsiz hareketlerde bulundu.YönetimKurulu’ndanböyle bir takdir geldi. Savaşmayan hiçbir oyuncuyu ben Giresunsporda tutmayacağım. Bunu sezon başında da söyledim şimdi de söylüyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!