Borussia Dortmund Tottenham maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Büyük mücadele

Güncelleme Tarihi:

Borussia Dortmund Tottenham maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Büyük mücadele
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2019 16:28

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci karşılaşmasında Borussia Dortmund, Tottenham ile mücadele etmeye hazırlanıyor. İlk maçı deplasmanda 3-0 kaybeden Alman ekibi, ikinci maçta kendi evinde bir mucize yaratmaya çabalayacak. Peki, Borussia Dortmund Tottenham maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Borussia Dortmund Tottenham maçı ile Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda ilk çeyrek finalist belli olacak. Alman ekibi karşısında şu ana kadar toplam 6 maça çıkan Tottenham, bu maçlardan ikisini ise mağlubiyetle tamamlamıştır. Peki, Borussia Dortmund Tottenham maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, o karşılaşma hakkında bazı bilgiler

BORUSSİA DORTMUND TOTTENHAM MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci mücadelesinde Borussia Dortmund, Tottenham ile karşılaşacak. 5 Mart Salı günü saat 23.00'da oynanacak olan bu karşılaşma, Bein Sports HD 2 ve Bein Sports Max kanallarından canlı izlenebilecek. 

KARŞILAŞMADAN İSTATİSTİKLER

Şampiyonlar Ligi eleme turlarında ilk maçı evinde 3-0 kazanan takımların tamamı bir üst tura yükseldi (7/7).

Haberin Devamı

Tottenham, Borussia Dortmund ile oynadığı üç Şampiyonlar Ligi maçını da kazandı (Geçen sezon gruplarda 3-1 ve 2-1, bu sezon bu turun ilk maçında 3-0).

Eşleşmenin ilk maçında Tottenham'dan üç gol yiyen Borussia Dortmund, grup aşamasını toplamda iki gol yiyerek geçmişti.

İlk maçta Borussia Dortmund'u 3-0 yenen Tottenham, tarihinin en farklı Şampiyonlar Ligi galibiyetini tekrarlamış oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 13 eleme turu maçının 10'unu kaybeden Borussia Dortmund (3G), daha önceki 14 karşılaşmada tek yenilgi almıştı (9G 4B).

Tottenham'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı 12 golün 11'i ikinci yarılarda geldi (%92).

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son 17 maçta da gol sevinci yaşayan Tottenham, turnuva tarihindeki en uzun serisini yaşıyor. İngiliz ekibi, bu turnuvada çıktığı 31 karşılaşmada sadece bir kez üç ya da daha farklı yenilgi aldı (0-4 vs Real Madrid).

Borussia Dortmund forması giyen Mario Götze, Jadon Sancho ve Christian Pulisic, eşleşmenin ilk maçında Tottenham kalesine sadece bir şut çekebildi.

Borussia Dortmund'un Şampiyonlar Ligi'nde attığı son beş golün dördü Raphael Guerreiro'dan geldi.

Tottenham oyuncusu Son Heung-min'in resmi maçlarda en fazla gol attığı rakibi Borussia Dortmund (11).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!