Bombaladı... 'Unutmayın kişiler gelip geçicidir!'

Güncelleme Tarihi:

Bombaladı... Unutmayın kişiler gelip geçicidir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 18:18

Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, sarı kırmızılıların evinde Akhisar ile oynayacağı maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

İşte Ali Naci Küçük maç öncesi ses getirecek o yorumları:

FEGHOULİ artık sadece yıllık ücreti ile değil sahada da fark yaratmalı!
Galatasaray'da linç çukurunun içine düşen Tudor oldu! Başarısızlıklarda hep zayıf halka teknik adamlar olduğu için herkes ha babam de babam Tudor'a vuruyor! Tamam, haklı da olabilirler. Ama yıldızların hiç mi suçu yok.

En başta Feghouli! Transfer süreciydi, sakatlığıydı, kart cezası idi, sezonun yarısı oynandı herkes Feghouli'yi bekliyor!

Artık Feghouli fark yaratmalı. Kalitesini sahada göstermeli! Sezonun 15.haftası oynanıyor, Bursa'daki golü dışında Feghouli'nin kazandırdığı bir maç olmadı Galatasaray'a. Takımda en yüksek geliri elde eden, bunu da gelirken şart koşan Feghouli'nin Bugünden itibaren sorumluluk alıp daha iyisini vermesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Yasin Öztekin sadece bugün değil, Beşiktaş derbisinde de ilk 11'de olmalıydı! Takım içi adaletten bahsedecekseniz, size kupada üst turu, bir önceki hafta ligde 2 golde imzası olan Yasin'i, düşünmeden tahtaya yazmalısınız.

Tudor, derbide Yasin'i yedek bırakarak hata yaptı. Bugün bu hatasından dönse de risk alıp Feghouli'yi değil de, Rodrigues'i kesti. Rodrigues, koşan, kanatları iyi kullanan ve en önemlisi savunmasına yardım eden bir futbolcuydu. Şimdi kanatlarda Yasin- Feghouli ikilisinin sadece ofansı değil arka tarafı da düşünmeleri gerekli!
Eğer iki kanat oyuncusu da savunmaya yardım etmezse Galatasaray, Akhisar karşısında zor anlar yaşar.
İki oyuncunun performansı çok belirleyici olacak.

Galatasaray için de, Tudor için de artık ligin ilk yarı bitimine kadar oynanacak 3 maç kader niteliği taşıyor.
Galatasaray puanları son haftalarda saçtı, zirvede avantajını kaybetti! Artık hem zirveden kopmamak adına hem de psikolojik, mental açıdan şampiyonluk havasından uzaklaşmamak adına galibiyet serisi yakalamalı.

Tudor için ise Galatasaray'daki geleceği adına her karşılaşma büyük önem taşıyor. Yalnız bir parantezde Galatasaray taraftarına açmalı. Bugün Galatasaray'ın en önemli itici gücü taraftarı olacak. Hafta içi ve maç günü gördüğüm yorumlar üzerine şunları yazmak istedim. Ey sosyal medyada herkesi kılıçtan geçiren genç arkadaşlar...

Haberin Devamı

14 yıl şampiyonluk görmemiş adamların takımınıza nasıl sahip çıktığını açın arşivleri iyi izleyin! Sırf Tudor gitsin diye yenilmeyi isteyenler biraz olsun o maçları, o cefakar taraftarı izleyin. Unutmayın, kişiler gelip geçicidir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!