Boluspor Gazişehir Gaziantep saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Boluspor Gazişehir Gaziantep saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 17:19

Boluspor Gazişehir Gaziantep maçı, her iki kentte ikamet eden vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kazananın final etabına yükseleceği Boluspor Gazişehir Gaziantepspor maçı, Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Peki, ekranlardan takip edilebilecek olan Boluspor Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Boluspor Gazişehir Gaziantepspor maçı için geri sayım başladı. İlk maçı evinde 1-0 kazanan Gaziantepspor'un avantaj elde ettiği karşılaşma, bu kez Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Boluspor Gazişehir Gaziantepspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, detaylı bilgiler

BOLUSPOR GAZİŞEHİR GAZİANTEPSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Spor Toto 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme için oynanacak olan Boluspor Gazişehir Gaziantepspor Play-Off rövanş karşılaşması, 15 Mayıs Salı günü saat 20.00'da oynanacak. Karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetirken yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek. Mücadele Bein Sports Max 1 kanalından canlı izlenebilecek.

GAZİANTEPSPOR'DAN GAZİŞEHİR'E DESTEK

Spor Toto 1. Lig'e veda eden Gaziantepspor'un kulüp başkanı Hasan Şahin, play-off yarı final ikinci maçında Boluspor'a konuk olacak Gazişehir Gaziantep'e destek verdi.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep sevdalıları olarak "Dünyada Türkiye, Türkiye'de Gaziantep" sözünü benimseyerek hareket ettiklerini belirtti.
Bu anlamda kalplerinin, Spor Toto 1. Lig play-off yarı final ikinci maçına çıkacak Gazişehir Gaziantep ile olduğunu belirten Şahin, "Süper Lig sevincini Gaziantep'e tekrar yaşatmak için Gaziantepspor olarak, tüm şehir ve spor kamuoyu olarak Gazişehir Gaziantep'i desteklememiz gerekiyor. Kardeş takımımız Gazişehir Gaziantep'e, Boluspor karşısında başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

Gazişehir Gaziantep, yarı final ilk maçında iç sahada 1-0 yendiği Boluspor ile bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

PLAY-OFF HEYECANI DEVAM EDİYOR

Spor Toto 1. Lig'de play-off yarı final rövanş karşılaşmaları bugün yapılacak.

Spor Toto Süper Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı play-off'larda bugün Ümraniyespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Boluspor-Gazişehir Gaziantep maçları oynanacak.

Ümraniyespor, ilk maçta 4-3 mağlup olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak.

Diğer karşılaşmada ise Boluspor, deplasmanda 1-0 yenildiği Gazişehir Gaziantep'i konuk edecek. Bolu Atatürk Stadı'nın ev sahipliği yapacağı müsabakanın başlama saati 20.00.

Bu eşleşmelerde rakiplerini saf dışı bırakacak takımlar 19 Mayıs Cumartesi günü Bursa'da Süper Lig'e yükselen üçüncü takım olmak için mücadele edecek.

VAR sistemi çevrim içi olarak ilk kez kullanıldı

Bu sezon çevrim dışı ve çevrim içi olarak test uygulamaları gerçekleştirildikten sonra play-off maçlarında kullanılmasına karar verilen Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi, ilk kez 1. Lig play-off maçlarında kullanıldı.

Büyükşehir Belediyespor-Erzurumspor maçında uygulanan Video Hakem Uygulaması (VAR) ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 62. dakikada Ümraniyesporlu futbolcu Merthan Açıl'ın eline değen topa itiraz üzerine penaltı kazanmıştı. Atışı kullanan Mert Nobre, takımının 4-2 öne geçirmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!