Bologna'dan Zlatan'a çılgın teklif!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2019 15:57

Los Angeles Galaxy macerasının ardından Avrupa'ya dönmesine kesin gözüyle bakılan Zlatan Ibrahimovic, İtalyan ekibi Bologna'nın radarına takıldı. Aynı zamanda MLS takımı Montreal Impact'in sahibi olan Bologna Başkanı Joey Saputo, İsveçli golcüye yıllık 10 milyon dolar teklif etmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haberler | İtalya Serie A ekiplerinden Bologna, MLS temsilcisi Los Angeles Galaxy ile sözleşmesi yıl sonunda sona erecek olan Zlatan Ibrahimovic'i transfer etmek için harekete geçti.

Corriere dello Sport, Bologna'nın sene sonunda bonservisini eline alacak İsveçli golcüye yıllık 10 milyon dolar üzerinden 1.5 yıllık kontrat teklif edeceğini öne sürdü.

Aynı zamanda MLS takımı Montreal Impact'ın sahibi olan Bologna Başkanı Joey Saputo, 38 yaşındaki golcüye kendilerinden daha yüksek maaş teklif edebilecek bir kulüp olmadığını düşünüyor.

Los Angeles Galaxy'de yıllık 7.2 milyon dolar kazanan yıldız oyuncu, Bologna ile anlaşması durumunda yıllık maaşı 10 milyon dolara civarına yükselecek.

Konuyla ilgili Forbes'da Bobby McMahon imzalı yayınlanan makalede de Bologna'nın bu transferde en avantajlı takım olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Serie A'da daha önce Inter, Milan ve Juventus forması giyen Zlatan Ibrahimovic'in ismi son olarak Napoli ile anılmıştı.

Bolognadan Zlatana çılgın teklif

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!