Bitti derken yeniden başladı

Güncelleme Tarihi:

Bitti derken yeniden başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2019 08:30

Sözleşmesinin sonuna dek Beşiktaş’ta oynamak istediğini ifade eden Q7’nin, Malatya maçında etkisiz kalan Lens’in yerine Fenerbahçe derbisiyle ilk 11’e dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Süper Lig’in devre arasında Beşiktaş ile ciddi sıkıntılar yaşayan ve takımdan ayrılma noktasına gelen Ricardo Quaresma’nın hikâyesi, “Her şey bitti” denilirken, yeniden başladı! Malatya maçında 68. dakikada oyuna girip etkili bir performans sergileyen Portekizli futbolcu, karşılaşma sonrasında da çarpıcı açıklamalara imza attı. Quaresma, transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığını savundu ve sözleşmesi sona erene kadar Beşiktaş forması giymek istediğini belirtti. Tecrübeli oyuncunun 2019-2020 sezonu bitimine dek siyah beyazlılar ile sözleşmesi bulunuyor.

Cezalı Ljajic'in yerine Kagawa

BB Erzurum mücadelesinde kırmızı kart gördükten sonra iki maç ceza alan ve sırasıyla Antalyaspor ile Bursaspor karşılaşmalarını kaçıran Quaresma, önceki günkü Yeni Malatya maçında sonradan oyuna girdi. Etkili bir oyun ortaya koyan Quaresma, şimdi gözünü 23. haftada F.Bahçe’yle

Haberin Devamı

Vodafone Park’ta oynanacak olan derbiye çevirdi. Jeremain Lens’in, Evkur Yeni Malatyaspor maçındaki etkisiz performansı sonrası Q7’nin ilk 11’e dönmesi bekleniyor. Ayrıca, Malatya deplasmanında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ljajic’in yerine de Kagawa sahada olacak.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!