BİR DAHA KAYBETMEK İSTEMİYORUZ

Güncelleme Tarihi:

BİR DAHA KAYBETMEK İSTEMİYORUZ
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 12:13

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndaki son hafta maçında yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Almanya temsilcisi Leipzig’in teknik direktörü Ralph Hasenhüttl, gruptaki ikinci galibiyetlerini almak istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

AVUSTURYALI teknik adam Hasenhüttl, siyah-beyazlı takımla oynayacakları maç öncesinde Sloven orta saha oyuncusu Kevin Kampl ile ortak basın toplantısı düzenledi. Hasenhüttl, Emil Forsberg, Dayot Upamecano ve Marcel Sebitzer’in sakatlıkları nedeniyle Beşiktaş’a karşı forma giyemeyeceğini belirtti.

Beşiktaş’a karşı ilk maçı 2-0 kaybettiklerinin hatırlatılması üzerine Hasenhüttl, “Aynı rakibe karşı kaybetmekten hoşlanmıyoruz. Grupta mağlubiyeti olmayan tek takıma karşı oynayacağız. 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar. Bu, görevin ne kadar zor olduğunu gösteriyor. Biz bir adım ileride olduğumuzu ve evimizde Şampiyonlar Ligi’nde ikinci galibiyeti alacağımızı göstermek istiyoruz. Bizi motive eden bu” dedi.
Türk taraftarların olmamasına rağmen stadın dolacağını belirten Hasenhüttl, maçtaki atmosfer konusunda bir sorun görmediğini ve performanslarının taraftarları ateşleyeceğini kaydetti.

Haberin Devamı

MAÇTAN SONRA GÖRECEĞİZ
Beşiktaş’ın 6 oyuncusunu İstanbul’da bırakmasının kendileri için avantaj olup olmadığı yönündeki soruya 50 yaşındaki çalıştırıcı, “Bunun avantaj olup olmadığını karşılaşmadan sonra göreceğiz. Beşiktaş’ın geniş, iyi ve dengeli bir kadrosu var. Güçlü bir takımla sahada olacaklar. Bundan dolayı daha az motive olmayacağız. Tam aksine daha fazla dikkat ederek kendi ev ödevlerimizi yapmamız lazım” yanıtını verdi.
Hasenhüttl, karşılaşmanın kendileri için bir kader maçı olup olmadığına ilişkin soru üzerine şunları kaydetti:
“Karşılaşmanın bir kader maçı olup olmadığını bilmiyorum. Biz UEFA Avrupa Ligi’ne katılmayı garantiledik. Bu, yarın her şeyin daha iyi olabileceği anlamına geliyor. Galip geldiğimizde tur atlayıp atlamayacağımızı bilmiyoruz. Bildiğim şey, galibiyete sevineceğimiz. Galibiyet, tur atlamaya yeterse bu olağanüstü olur.”

YENMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ
Basın toplantısına katılan Kevin Kampl, Beşiktaş’a karşı zor bir maç oynayacaklarını belirterek, “Burada üç puan almaya motive olacağız. Beşiktaş’ı yenmek için her şeyi yapacağız” diye konuştu. Kendisinin, teknik direktörünün görev verdiği mevkide oynayacağını ifade eden Kampl, hem 10 numara hem de 6 numara pozisyonunda forma giyebileceğini belirtti. Kampl, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden 10 puanla elenmeleri durumunda dahi Alman ekibinin organizasyondaki ilk yılında önemli bir başarı yakalamış olacağını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!