Bir araya geliyorlar! Neymar ve Coutinho...

Güncelleme Tarihi:

Bir araya geliyorlar Neymar ve Coutinho...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2018 09:40

İspanya'nın Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen gazetesi Mundo Deportivo, gelecek sezon Coutinho ve Neymar'ın bir araya geleceğini yazdı.

Haberin Devamı

Mundo Deportivo'nun Barcelona editörü Roger Torello'nun haberine göre, iki isim kulüp takımında da bir araya gelecek.

Paris Saint Germain, geçtiğimiz sezon 222 milyon Euro verip Neymar'ı aldığında ortalık ayağa kalkmıştı.

Başkan Nasser Ghanim El-Khelaifi, Barcelona ile değil direkt oyuncunun menajeri ile temasa geçmiş ve serbest kalma maddesini ödeyerek Neymar'ı Paris ekibine kazandırmıştı.

Benzer taktiği Coutinho üzerinde de uygulamaya karar verdiler.

Mundo Deportivo'nun kaynaklarının aldığı bilgiye göre 270 milyon Euro'luk teklif Barcelona'ya değil direkt Coutinho'nun menajerine yapıldı.

Coutinho'nun serbest kalma maddesinin 400 milyon Euro olması, transferin Neymar kadar hızlı çözülemeyeceğini gösterse de kulübe değil menajere teklifin yapılması, Neymar'daki taktiğin uygulanması işleri kolaylaştırabilir.

Haberin Devamı

Oyuncuyu ikna etmek için sadece menajeri değil aynı zamanda Neymar'ı da devreye sokan Paris St Germain'in transferdeki en büyük rakibi ise Real Madrid olabilir.

Cristiano Ronaldo, Real Madrid'i bırakıp Juventus'a giderse, Madrid ekibinin Neymar ve/veya Mbappe için devreye gireceği, Ronaldo'nun boşluğunu büyük yıldızlarla doldurmaya çalışacağı konuşuluyor.

Eğer Ronaldo, Juventus'a giderse Neymar'ı La Liga'ya döndürmek isteyen Real Madrid, Coutinho'nun olası Paris St Germain transferine de engel olabilir.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!