Beykoz'da imzalar tamam

Güncelleme Tarihi:

Beykozda imzalar tamam
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 15:02

THF Süper Lig takımlarından Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Erkek Hentbol Takımı sporcuları, 2018-2019 sezonu için sözleşmelerini imzaladı.

Haberin Devamı

Beykoz Belediyesi’nde yapılan imza törenine, Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, Hentbol Şube Sorumlusu Ali Esat Yaşar, Sportif Direktör Akın Yenigün, Antrenör Mesut Ilgın, Alt Yapı Antrenörü Çetin Tiryaki, Menajer Cengiz Hatırnaz, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı.

İmza töreninde konuşan Beykoz Belediye Başkan Yrd. ve Kulüp Başkanı Salim Öztürk Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nün sadece hentbolda değil, diğer branşlar da ilçeye hizmet eden bir kulüp olduğunu vurgulayarak  “Hentbol sporuna 5 yıldır yatırım yapıyoruz çok kısa bir süre olmasına rağmen doğru hamleler ile bu branşta çok önemli yeri olan bir kulüp haline geldik. Kurumsallaşma adına gereken bütün çalışmaları yapıyoruz Hentbol Takımının süper ligde mücadele etmesi Beykoz için büyük bir avantaj. Hentbol sporu gençler için bir uğraş ve önlerinde sizler gibi örnek sporcuların olması onları bu spora yaklaştırıyor. Altyapılarda çok ciddi bir çalışma içindeyiz ilçemizde özellikle spor yapma imkanı bulamayan çocuklarımızın ayağına sporu götürüyoruz, en büyük amacımız spor sayesinde çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, özellikle son yıllarda çocuklarımızı saran cep telefonu ve bilgisayar bağımlılığından da kurtarıp salonlara çekiyoruz ve çalışmalarımızın da meyvelerini   görmek bizi sevindiriyor.” derken Bu sezon takıma yeni gelen arkadaşlarla birlikte daha güçlü şekilde Türkiye Ligi’nde istediğimiz yere ulaşmak istiyoruz.  Hedefimiz süper ligde kalıcı istikrarlı bir kulüp olarak önümüzdeki yıllarda kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla birlikte şampiyonluğa oynamak. Yöneticiler olarak gerekeni yapmak boynumuzun borcu. Teknik ekibimize ve sporcularımıza sakatlıksız  iyi ve  başarılı bir sezon diliyorum.” dedi.

Haberin Devamı

Beykozda imzalar tamam

Sportif Direktör Akın Yenigün: “Türk Hentbolü’nde Marka Olacağız”

Sportif Direktör Akın Yenigün ise: “Belediyemizin desteğiyle Türk hentbolünde marka olma yolunda çok önemli bir yol kat ettik. Ligdeki bütün takımların bulunmak istediği sporcuların tercih ettiği bir noktaya geldik. Hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmeyen, hep yukarıyı zorlayan bir takımız. Belediye kulübü olarak ülkemize ve ilçemize olan sorumluluğumuzu yerine getirme adına özellikle altyapılarda ve sosyal sorumluluk projelerinde ciddi çalışmalarımız artarak devam edecek, tüm takımımıza yeni sezonda sakatlıksız, başarılı bir  sezon diliyor, bize verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek ve Belediye Başkan Yrd. ve Kulüp Başkanımız Salim Öztürk’e çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Altyapı antrenörü Çetin Tiryaki de takımın ligde güçlü ve kalıcı olması için alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini vurgulayarak, çocuklara yönelik mini hentbol şenliği ve okullarda yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Konuşmaları ardından hentbolcular kendilerini yeni sezonda Beykozlu yapan sözleşmelerini imzaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!