Beşiktaş'tan parmak ısırtan istatistik

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan parmak ısırtan istatistik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 11:02

Beşiktaş, son 4 sezonda Avrupa kupaları gruplarında 19 maçta sadece 2 mağlubiyet aldı. Siyah-beyazlılar, 10.53'lük yüzdeyle Avrupa'nın en az yenilen üçüncü takımı oldu. Kara Kartal'ı sadece hiç kaybetmeyen Real Madrid ve bir maçta rakibine boyun eğen Chelsea geçebildi.

Haberin Devamı

Üst üste ikinci kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'ne Porto deplasmanından aldığı 3-1'lik galibiyetle muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş, grup aşamasında ortaya koyduğu performansla Avrupa'nın en başarılı takımları arasına girdi. Siyah-beyazlı ekip, son dört sezonda gruplarda oynadığı 19 karşılaşmada sadece 2 kez yenilirken, mağlubiyet yüzdesinde en iyi üçüncü takım oldu. Oynadığı 19 maçta da yenilgi yüzü görmeyen İspanyol devi Real Madrid zirvede yer alırken, ikinci sıradaki İngiliz ekibi Chelsea, 13 grup mücadelesinden sadece 1'ini kaybetti.

LİZBON VE KİEV'E...
İngiliz temsilcisi, yüzde 7.69'luk mağlubiyet oranı yakaladı. Bu değer Beşiktaş'ta ise yüzde 10.53 olarak gerçekleşti. Kara Kartal, 2 yenilgisini iki sezon önce Sporting Lizbon'dan 3-1, geçen sezon da Dinamo Kiev'den 6-0'lık skorla almıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan parmak ısırtan istatistik

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!