Beşiktaş'tan kritik Kagawa hamlesi! La Liga...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan kritik Kagawa hamlesi La Liga...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2019 08:36

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve ekibi, Uzak Doğu açılımında başrolü verdiği Shinji Kagawa'yı ikna etmek için harekete geçti. Kulübü Borussia Dortmund’la da yakın zamanda pazarlıkların başlayacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın devre arasında B.Dortmund'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Shinji Kagawa, performansıyla eski başarılı günlerine dönmesinin yakın olduğu mesajını verirken kariyeri ile ilgili hedeflerini de çizmeye başladı.

Daha önce İngiltere ve Almanya'da forma giyen ve İspanya'ya giderek üçlüyü tamamlamak isteyen Kagawa'nın bu ülkeden ciddi teklifler gelmesi halinde değerlendireceği belirtildi. Beşiktaş yönetimi ise Uzak Doğu projesi kapsamında büyük yatırım olarak görülen ve takımda da olumlu sinerji yaratan yıldız isim için tüm imkanlarını kullanma kararı aldı. Yıldız futbolcuyu ikna etmek için harekete geçen başkan Fikret Orman ve ekibinin, Dortmund'la da kısa bir süre içerisinde görüşmelere başlayacağı öğrenildi.

ADRİANO: HAKKIMDAKİ İDDİALARA GÜLÜYORUM

Haberin Devamı

Başakşehir maçında sakatlığı olmamasına rağmen oynamadığı ileri sürülen Adriano, bunun tamamen bir uydurma olduğunu söyledi. Brezilyalı sol bek, "Sakatlığım vardı, kendimi iyi hissetmiyordum. Takımı hiçbir zaman yalnız bırakma niyetim olmadı. Hakkımdaki iddialara kulak asmıyorum. Sadece gülüp geçiyorum" dedi. Adriano, tamamen iyileştiğini ve Sivasspor maçında oynayabileceğini de sözlerine ekledi. Bu arada Medel'in sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. (Sabah)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!