Beşiktaş'tan Galatasaray'a sert yanıt!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan Galatasaraya sert yanıt
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 16:08

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Lyon mağlubiyeti sonrasında önemli açıklamalarda bulunurken Galatasaray'ın sabah resmi twitter hesabından UEFA Kupası görselini paylaşmasına sert yanıt verdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, UEFA Kupası çeyrek final rövanş maçında Lyon karşısında Türk futbolunun güzel yüzünü Dünyaya gösterdiklerini belirterek "Teknik Direktörümüz Şenol Güneş elindeki oyuncu kadrosunu en iyi şekilde finale hazırladı. Lyon'u geçseydik Stockhholm için final garanti olacaktı.  Lyon bizim için erken final oldu. Fakat Lyon maçında sergilenen futboldan çok ahlak ön plandaydı. Beşiktaş Vodafone Arena Stadında Dünya futbolunu yönetenlere öncelikle 4 önemli mesaj verdi:

1- Avrupa dönsün Lyon'da oynanan maçtan İstanbul'a dönsün taraftarlık nasıl olurmuş görsünler
2- Beşiktaş şu an da en iyi takımı Avrupa'nın en büyük ve güçlü takımları ile dişe diş mücadele etti ve kamuoyuna gösterdi.
3- Güzel futbol yanısıra muhteşem bir stat. Olağanüstü taraftar
4- Beşiktaşlılar üzülmüş olabilirler ama gururlanacakları çok şey var. Onurlu duruşumuz her şeyin önünde geldi.

Haberin Devamı

GALATASARAY NASIL KURTULACAĞINI DÜŞÜNSÜN
Galatasaraylılar bu konularla uğraştıkları için ligdeki konumları bundan kaynaklanıyor. Şu anki durumun psikolojisinden kurtulmak için geçmişteki başarılara sarılıyorlar. Geçmişte yaşanan bu başarılardan hiç bir Türk futbol severin mutsuz olduğunu düşünmüyorum. Bu tür saçma sapan şovlarla uğraşana kadar Galatasaray'ın geleceğini nasıl kurtaracaklarını düşünsünler. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!