Beşiktaş'ta o ikiliye alacakları ödendi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşta o ikiliye alacakları ödendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2019 09:07

Beşiktaş’ta ‘borçsuzluk kağıdı’ için kaynak arayışları sürüyor. Önceliği yabancı futbolcular ile kadro dışı bırakılan Gökhan Töre ve Tolga Zengin’e veren yönetim, “Bu hafta içerisinde tüm ödemeler bitecek. Sorun yok” mesajı verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş yönetiminde gündemin ilk maddesi UEFA lisansı almak için gereken borçsuzluk kağıdı imzalarının tamamlanması… Başkan Fikret Orman ve kurmayları hummalı bir şekilde kaynak arayışını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde öncelikle yabancı futbolcuların geçmişe yönelik alacaklarının yarısını ödediklerini belirten siyah-beyazlı yöneticiler, kadro dışı olan ve uzun zamandır maaş alamadığını açıklayan Gökhan Töre'nin yanı sıra Tolga Zengin'in alacaklarını da hesaplarına yatırdı.

BU HAFTA TAMAMLANACAK

Borçsuzluk kağıtlarıyla ilgili herhangi bir sorun yaşamayacaklarını belirten siyah-beyazlı yöneticiler, "Futbolcularımıza bu hafta ödeme yapacağız. Zaten önemli bir kısmını daha önce yatırmıştık.

UEFA ile ilgili de herhangi bir sorun yok. En kısa zamanda bu işlemleri gerçekleştirip, evraklarımızı teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı. Hatırlanacağı üzere kaleci Karius, gecikme nedeniyle imza atmayacağını söylemiş ve FIFA'ya gideceğini belirtmişti.

Haberin Devamı
 

Beşiktaş haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Karadeniz ekibinde zorlu maçın çalışmaları sürüyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!