Beşiktaş'la gurur duyuyorum!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşla gurur duyuyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 12:21

Galatasaraylı eski milli futbolcu Ümit Davala, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, “Beşiktaş’ı büyük başarısından dolayı kutluyorum” dedi.

Haberin Devamı

G.Saray’ın 2000’deki UEFA Şampiyonluğu ve Milli Takımımızın 2002’deki dünya üçüncülüğünde takımların ayrılmaz bir parçası olan Ümit Davala, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu ziyaret etti. Davala, ” Beşiktaş namağlup ve Türkiye açısından Şampiyonlar Ligi gruplarında puan rekoru kırarak grubunu lider bitirdi. Bu çok önemli bir başarı. Türk futbolu için bundan sonraki aşamalarda yolunun açık olmasını diliyorum. İnşallah Beşiktaş’ta bizim 2000’de yakaladığımız başarıyı yakalar. “şeklinde düşüncelerini açıkladı

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da “Alınan her puanla Türkiye’nin ülke puanına büyük katkısı olan Beşiktaş’ı ben de kutluyorum.  Son 16 ve sonraki turlarda gönüllerinden geçen kurayı çekmelerini diliyorum. Koyu bir G.Saray taraftarı olarak Beşiktaş’ın Avrupa’daki bu yıl ki başarısından büyük gurur duyuyorum.” diyerek görüşünü belirtti.

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!