Beşiktaş'ın yeni yönetimi belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın yeni yönetimi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 16:53

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, tek başına gireceği seçimde yeni yönetimini belirledi.

Haberin Devamı

Fikret Orman listesinin açıklanmasının ardından BJK TV'de şu sözleri sarf etti:

Ahmet Nur Çebi ağabeyim yeni yönetimimizde yer olmayacak. 6.5 senede bana ve yönetime çok büyük yardımları oldu, hemen hemen her taşın altında benim olduğu gibi onun da eli oldu.

Erdal Torunoğulları yönetimimizdeydi ancak var mıydı yok muydu biz anlayamadık. Onun yerine Serdal Adalı geldi. Serdal gündemimizde yoktu ama bizim arkadaşımız, dostumuz. Serdal bey ile buluştuk, çok etkileyici bir konuşma yaptı benimle.

Serdal Adalı aslında hiç aklımda yoktu. Kendisiyle buluştuk ve çok etkileyici bir konuşma yaptı. Ben Serdal'ı severim. Suçsuz yere hapis yatmıştı. Şu an ekonomik kriz var, bana ihtiyacınız varsa şeref duyarım dedi. Yolumuzu ayrıldıklarım da var. Benimle aynı yerde olamayacak insanlar da var, ara verdiğimiz insanlar da var. 9 ay sonra bir seçim olacaku seçim de aday olsun dedim, birleşin dedim.

Haberin Devamı

Candaş var, Erdal abimiz var, Hakan var. Uyumlu,i bir şey yapma hayreti içinde olan arkadaşlar. Önümüzde zor bir süreç var. Allah bizi başarılı kılsın. Kılarsa zaten genel kurula çıkarız, biz başarılıyız diyerek devam ederiz. Yönetici olmak isteyenler, yapamadığımız yerimizin olmadığı, gönlü kırılanlar hakkını helal etsin. Başkanın arkadaşı olmak yöentici olmaktan daha iyidir diyorum. Kırdıklarımdan özür diliyorum.

Ahmet Ürkmezgil icra kurulu başkanı olacak. Başkandan sonra gelen en önemli makam icra makamıdır. Bazı yerleri profesyonelleştirmemiz lazım. Bazen sorumluluk olmuyor, yetki oluyor. O da karmaşa yaratıyor. Cumartesi günü genel kurul var. Yönetim kurulu isim listesinde bu kadar zorlanırken bir yandan da yönetim listesini azaltmaya çalışıyorum.

Listeye giremeyeceğini anlayanlar, orayı burayı arıyorlar. Çocuk çocuk hareketler. Ben icraati olan insanlara bir şey demiyorum. Beşiktaş büyük camia. Yönetim kurulu sayısını inşallah cumartesi genel kurulda iki kişi daha indireceğiz inşallah.

İşte Fikret Orman'ın hazırladığı Beşiktaş'ın yeni yönetim listesi:

Fikret Orman

Serdal Adalı

Umut Güner

Ahmet Kavalcı

Ahmet Ürkmezgil

Deniz Atalay

Metin Albayrak

Şafak Mahmutyazıcoğlu

Cihat Kumuşoğlu

Hüseyin Mican

Hüseyin Yücel

YEDEK

Hakan Özköse

Erdal Karacan

Gökçe Meriç

Melih Aydoğdu

Candaş Tolga Işık

 

AYRILANLAR

Ahmet Nur Çebi

Erdal Torunoğlulları

Hakan Kalkavan

Berk Hacıgüzeller

Emre Kocadağ

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!