Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler?

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman Beşiktaşın muhtemel rakipleri kimler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 02:04

Şampiyonlar Ligi 2. tur kura çekimi için heyecan dorukta! Temsilcimiz Beşiktaş, Almanya'da oynanan Leipzig karşılaşmasını kazanarak 14 puanla grubunu lider olarak bitirmişti. Siyah- beyazlı takım, Basel, Bayern Münih, Chelsea ve birçok güçlü ekiple birlikte Şampiyonlar Ligi kura çekiminde yer alacak. Heyecanla sonuçlara odaklanan sporseverler kura çekiminin yapılacağı günü merak ediyor. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman? Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri kimler?

Haberin Devamı

Beşiktaş rekor üstüne rekor kırarak Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını geçti ve son 16'ya kaldı.Şimdi gözler Beşikaş'ın muhtemel rakiplerine çevrildi. Peki Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta gerçekleştirilecek? İşte Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri ve Şampiyonlar Ligi kura çekimi tarihi

Beşiktaş, Porto beraberliğiyle Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider bitirmeyi garantiledi. Bunu başaran ilk Türk takımı olan siyah-beyazlıların rakibi 11 Aralık'taki kura çekiminde belli olacak. Beşiktaş, kendi grubu dışındaki 7 ikinciden biriyle eşleşecek. ve ilk maçı deplasmanda oynayacak. 

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndan lider olarak çıkan temsilcimiz Beşiktaş'ın, son 16 turundaki muhtemel 7 rakibi de belli oldu. Gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlar Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri

A Grubu: Basel (İsviçre)
B Grubu: Bayern Münih (Almanya)
C Grubu: Chelsea (İngiltere)
D Grubu: Juventus (İtalya)
E Grubu: Sevilla (İspanya)
F Grubu: Shakhtar Donetsk (Ukrayna)
H Grubu: Real Madrid (İspanya)

Porto rakip olamayacak

G Grubu'nun lideri Beşiktaş'ın, kendi grubunun ikincisi olan Portekiz ekibi Porto ile eşleşme ihtimali bulunmuyor.

Kura çekimi ne zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi, 11 Aralık Pazartesi günü TSİ 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak.

 

BAKMADAN GEÇME!