Beşiktaş'ın gözü 9 Ağustos'ta

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın gözü 9 Ağustosta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2018 10:19

Transfer için Premier Lig ekiplerinde forma giyen isimlere yönelen Beşiktaş, 9 Ağustos'u bekliyor. Ada'da bitecek olan transfer sezonunun ardından harekete geçecek olan siyah-beyazlılar, maliyeti daha da düşürmenin hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürerken, yönetim listedeki isimlerle görüşmeye başladı. Sağ bek, forvet ve 10 numara pozisyonuna takviye yapacak olan siyah-beyazlılar, 1 de kaleci transfer edecek.

Eldeki isimlerden Vida ve Pepe'ye teklifler gelirken, Beşiktaş bu oyuncuların satılması halinde, stoper transferi de gerçekleştirecek.

Özellikle İngiltere Premier Lig'de forma giyen futbolcuları takibe alan siyah-beyazlılar, Ada'da forma giyen isimlerin çok yüksek bonservis bedelleri ve yıllık ücretlerinin olması nedeniyle, İngiltere'deki transfer döneminin kapanmasını bekliyor.

İngiltere'de 9 Ağustos'ta bitecek olan transfer dönemi öncesinde, kadroya katılması planlanan isimleri belirleyen yöneticiler, futbolcularla ilk temasları kurdu.

Kale için Arsenal'den Ospina, Liverpool'dan da Mignolet'le görüşen siyah-beyazlılar, özellikle Kolombiya Milli Takımı'nın kalesini koruyan Ospina konusunda büyük mesafe kaydetti. Bu futbolcu için Arsenal 5 milyon Euro bonservis bedeli isterken, Beşiktaş'ın teklifi 1,5 milyon Euro. Kulüplerin büyük ölçüde anlaştığı öğrenilirken, Ospina da tarafların el sıkışmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!