Beşiktaş'ın B planı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşın B planı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2017 10:48

Beşiktaş, savunma için önceliğini Pepe’ye verdi, Portekizli yıldızdan gelecek cevabı beklemeye başladı. Ancak bu noktada olumsuz bir durum yaşanırsa, rota eski Bayern Münih’li stoper Badstuber’e çevrilecek.

Haberin Devamı

Savunma hattına kaliteli bir ismi getirmek isteyen Beşiktaş, Real Madrid’le sözleşmesi sona eren dünyaca ünlü stoper Pepe’ye yönelmişti. Pepe’ye yıllığı 4 milyon Euro’dan 1 artı 1 sözleşme teklif eden Siyah-Beyazlılar, oyuncunun menaceri Jorge Mendes’ten cevap beklemeye başladı. Şu an ülkesi Portekiz’le Konfederasyon Kupası’nda olan 34 yaşındaki defans oyuncusunun, turnuva bittikten sonra geleceğiyle ilgili kararı vermesi bekleniyor.

1 HAFTALIK SÜRE VAR 

Defans için önceliğini Pepe’ye veren Beşiktaş, elbette B planı olarak da rotasını belirlemiş durumda. Eğer Pepe’den olumsuz cevap gelirse, bu kez hedef, geçen sezonu Schalke 04’te tamamlayan ve Pepe gibi bonservisi elinde olan Bayern Münih’in eski oyuncusu Holger Badstuber olacak. 28 yaşındaki Badstuber’in, Kara Kartal’ın şartlarını kabul etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yaklaşık 1 hafta için de Pepe ve Badstuber konusunda kararların netleşmesi bekleniyor.

(Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!