Beşiktaş'a O'nun gibisi gelmedi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa Onun gibisi gelmedi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 22:00

Beşiktaş’a geçmişte Guti, Fernandes ve Carew gibi çok sayıda yıldız geldi; hiçbiri Atiba’nın yaşında, O’nun kadar faydalı olamadı. İhtiyaç duyulan her yere koşan Kanadalı, Trabzon’da da takımın cankurtaranı oldu.

Haberin Devamı

Ligde üst üste ikinci şampiyonluğa olan inancını Trabzon’da geriden gelerek aldığı 4-3’lük galibiyetle gösteren Beşiktaş’ta baş rolde Atiba Hutchinson vardı.

Beşiktaş taraftarları, sosyal medyada belki de en güzel şekilde özetliyordu her şeyi; “Ödenmesi zor güncel hak listesi; 1- Ana-baba hakkı, 2- Kul hakkı, 3- Komşu hakkı, 4- Atiba Hutchinson hakkı.” 34’lük yıldız, bu övgüleri fazlasıyla hak ediyordu.

KARTAL’DAKİ 7. GOLÜNÜ ATTI
Medical Park Arena zemininde basmadık yer bırakmayan, Cenk’in golünde atağı olgunlaştırıp, ilk yarıda Yusuf Yazıcı’nın yüzde 100’lük golünü önleyen Atiba, Trabzon’a son darbeyi 90+2’de kafa golüyle indirip takımının şampiyonluk yolunda dev bir adım atmasını sağladı. Kartal’ın istikrar abidesi, 4. sezonundaki 155. maçında 7. golüne imza attı. Atiba, bugüne dek Beşiktaş’ta 8 de asist yaptı.

Haberin Devamı

BIRAKIN, HER YERDE OYNASIN!
2013’te bazı çevrelerin ‘Adı sanı duyulmamış bir oyuncu, Beşiktaş’ta oynayamaz’ diyerek transferine karşı çıktığı Kanadalı, önyargıları alt üst etti. Yeri geldiğinde her pozisyonda oynayan Atiba Hutchinson, ligde son 74 maçta cezalı duruma düşmedi, son 2 sezonda görev aldığı 78 karşılaşmada kırmızı kart görmedi ve ‘vazgeçilmez’ oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!