Beşiktaş'a Kayseri'de büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşa Kayseride büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 11:04

Süper Lig'de 15. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara aldı.

Haberin Devamı

Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelede Kayserispor'un golünü 31. dakikada Umut Bulut atarken konuk ekip Beşiktaş'ın golünü de 45+2. dakikada penaltıdan Cenk Tosun kaydetti. Kayserispor'da Tiago Lopes 49. dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrasında kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Bu sonucun ardından hem Beşiktaş hem de Kayserispor puanlarını 27'ye yükseltirken Beşiktaş dördüncü Kayserispor da beşinci sırada yer alıyor.

Beşiktaşa Kayseride büyük şok

MAÇIN GOL DAKİKALARI

31. dakikada Kayserispor öne geçti. Kucher'in soldan ortasında arka direğe yakın yerdeki Umut Bulut'un gelişine vuruşunda, top ağlarla buluştu: 1-0 
45+1. dakikada ceza alanı içinde Cenk Tosun, topu uzaklaştırmaya çalışan Umut Bulut'un müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı kararı verdi. 45+3. dakikada Cenk Tosun kullandığı penaltıyı gole çevirdi: 1-1 

MAÇTAN NOTLAR
Beşiktaşlı futbolcular sahaya "10 Aralık Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz" pankartıyla çıktı. 

Kayserispor'da zorunlu değişiklik 
Kayserispor, geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçının 11'inden iki değişiklikle Beşiktaş karşısında sahada yer aldı. Ligde 14. haftadaki Aytemiz Alanyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Şamil Çinaz ile bu maçta çıkan olaylar sonucu 1 maç men cezası alan Deniz Türüç, Beşiktaş maçında forma giyemedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Deniz ve Şamil'in yerine Boldrin ile Kucher'i ilk 11'de görevlendirdi. 
Sarı-kırmızılılar sahaya Lung, Tiago Lopes, Kucher, Kana Bıyık, Atila Turan, Sapunaru, Badji, Mendes, Boldrin, Güray Vural ve Umut Bulut 11'i ile çıktı. 

Taraftarlardan yoğun ilgi 
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada kendilerine ayrılan bölümleri dolduran taraftarlar, takımları lehine tezahüratta bulundu.

Kayserispor taraftarları maç öncesinde batı kale arkası ve maraton tribünlerinde koreografi yaptı. Taraftarlar, kartonlarla “Kapalı kale tribünü” diye adlandırılan batı kale arkasında Kayserispor'un logosunu ve kuruluş tarihini, maraton tribününde ise "Kayserispor" yazısını oluşturdu. 
Beşiktaşa Kayseride büyük şok

BAKMADAN GEÇME!