Beşiktaş 2-2 Valladolid / Maç özeti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 10:07

Beşiktaş Valladolid maçı ile birlikte bu akşam İspanya kampında ilk karşılaşmasını oynadı.Maçın ilk golü Valladolid'den geldi. 4. dakikada gelişen atakta Mata, Beşiktaş'ın filelerini sarstı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Beşiktaş, rakip kalecinin yaptığı hatayı affetmeyen Mustafa Pektemek ile, 55. dakikada eşitliği sağladı. Dakikalar 77'yi gösterdiğinde ceza sahasına şık çalımlarla giren Oğuzhan Özyakup güzel bir bitiriş yaparak takımını 2-1 öne geçirdi. 81'inci dakikada ise Miguel Sanchez şık bir golle maça tekrar eşitlik getirdi. Mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, İspanya kampındaki ilk hazırlık maçını İspanya temsilcisi Valladolid ile yaptı. Siyah beyazlılar ikinci devrede öne geçme fırsatını yakaladığı mücadeleden 2-2 berabere ayrıldı.

Yeni transferlerden Pepe ve Orkan Çınar'ın yanı sıra kampa yeni katılan Ricardo Quaresma mücadeleyi tribünden izledi. Anderson Fabri, Anderson Talisca ve Adriano gibi as oyuncular ilk 11'de şans buldu.

Maçın ilk golünü İspanyol temsilcisi kaydetti. 4. dakikada Mata fileleri sarsarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmazken soyunma odasına Valladolid'in 1-0 üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarıda Beşiktaş rüzgarı vardı. 55. dakikada Mustafa Pektemek ve 77'de Oğzuhan Özyakup'un golleri Şenol Güneş'in ekibini 2-1 öne geçirdi. Son sözü ise 81. dakikada Miguel Sanches söyledi: 2-2

Haberin Devamı

Kara Kartal bir sonraki hazırlık maçını 27 Temmuz Perşembe günü Las Palmas ile yapacak.

 

Beşiktaş 2-2 Valladolid / Maç özeti

Stat: Marbella

Hakemler: Francisco Manuel Jimenez Hidalgo, Azmando Colos Cololecon, Adrian Azoaga Ganele (İspanya)

Beşiktaş: Fabricio, Beck (Dk. 46 Gökhan Gönül), Mitrovic (Dk. 67 Fatih Aksoy), Atınç Nukan (Dk. 46 Tosic), Caner Erkin, Necip Uysal, Tolgay Arslan (Dk. 68 Sedat Şahintürk), Aras Özbiliz (Dk. 46 Cenk Tosun), Talisca (Dk. 84 Milosevic), Adriano (Dk. 46 Oğuzhan Özyakup), Mustafa Pektemek

Real Valladolid: Masip (Dk. 46 Becerra), Calero, Luismi (Dk. 46 Garcia), Mata (Dk. 46 Michel), Marcos (Dk. 46 Jose), Hervias (Dk. 69 Miguel), Deivid (Dk. 46 Perez), Antonito (Dk. 46 Annuar), Villa (Dk. 46 Sulayman), Nacho, Plano

Goller: Dk. 4 Mata, Dk. 80 Miguel (Real Valladolid), Dk. 55 Mustafa Pektemek, Dk. 77 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 36 Tolgay Arslan (Beşiktaş), Dk. 39 Calero, Dk. 21 Michel (Real Valladolid)

Beşiktaş, İspanya'da yaptığı ilk hazırlık maçında bu ülke temsilcisi Real Valladolid ile 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş 2-2 Valladolid / Maç özeti

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakikada Beşiktaş'ın sağ kanadında boşluğu iyi değerlendiren Mata, bir süre taşıdığı topu ceza alanına girdiği anda sert bir vuruşla filelere gönderdi: 0-1

55. dakikada soldan ceza alanına giren Caner Erkin'in şutunda kaleciden seken meşin yuvarlağı Mustafa Pektemek, filelerle buluşturdu ve 1-1 beraberliği sağladı.

77. dakikada Cenk Tosun'un pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Oğuzhan Özyakup, yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1

80. dakikada ceza alanı içinde sol tarafta topla buluşan Miguel, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve durumu 2-2'ye getirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.





İspanya'da 3 hazırlık maçı

Beşiktaş, İspanya kampında bu ülke temsilcileriyle 3 hazırlık maçı yapacak. İspanya'daki ilk hazırlık maçını Real Valladolid ile Marbella Stadı'nda 25 Temmuz Salı günü oynayacak siyah-beyazlı ekip, 27 Temmuz Perşembe günü de aynı statta Las Palmas ile mücadele edecek. Beşiktaş, 30 Temmuz Pazar günü Mirador Stadı'nda Real Betis'le bir hazırlık maçı daha yaptıktan sonra Türkiye'ye dönecek.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş yeni sezonu İstanbul'da açmış ve ilk hazırlık maçında Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile 3-3 berabere kalmıştı. Siyah-beyazlılar daha sonra ikinçi hazırlık maçını ise Çin'de Schalke 04'e karşı yapmıştı. Mücadeleyi Alman ekibi 3-2'lik skorla kazanmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Çin kampı Schalke 04 maçının hemen ardından sona erdi ve Türkiye'ye döndüler. Siyah-beyazlı takım 3 önemli hazırlık maçını oynayacağı İspanya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Beşiktaş'ın İspanya'da oynayacağı hazırlık maçları programı

27 Temmuz Perşembe
TSİ 21.00 Beşiktaş - Las Palmas (Marbella Stadı)

30 Temmuz Pazar
TSİ 21.00 Beşiktaş - Real Betis (Mirador Stadı)

BAKMADAN GEÇME!