Herkes bu videoyu konuşuyor! Love...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 16:05

Beşiktaş, Brezilyalı golcü Vagner Love ile anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü, Aytemiz Alanyaspor'dan Vagner Love'ı transfer ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Siyah-beyazlı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Vagner Silva De Souza'nın (Vagner Love) transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır" denildi.

Beşiktaş, forvet hattında Cenk Tosun'un gidişinin ardından oluşan boşluğu Vagner Love ile doldurdu. Siyah-beyazlılar, Brezilyalı futbolcuyu takıma kazandırmak için Aytemiz Alanyaspor ile yoğun görüşmeler içindeydi. Transferde son aşamaya girilmesiyle de 34 yaşındaki futbolcu, dün gece geç saatler İstanbul'a geldi. Beşiktaş'tan beklenen açıklama ise bugün geldi.

Siyah-beyazlı ekibin, tecrübeli futbolcunun transferi konusunda KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

Haberin Devamı

Profesyonel futbolcu Vagner Silva De Souza (Vagner Love) 'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

2,5 YILLIK ANLAŞMA

Brezilyalı futbolcu Vagner Love, Beşiktaş ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.

Vagner Love, Instagram hesabından Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner'in de yer aldığı siyah-beyazlı formalı fotoğrafını paylaşarak transferini duyurdu.

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love, siyah-beyazlı kulüple 2,5 yıllık sözleşme imzaladığını belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde takımıma yardımcı olmaya hazırım." ifadesine yer verdi.

Siyah-beyazlı takımın Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'dan transfer ettiği 33 yaşındaki forvet oyuncusu, 42 lig mücadelesinde 33 gol attı. Vagner Love, Türkiye Kupası'nda ise bir kez fileleri havalandırdı.

Brezilyalı oyuncu, Avrupa kupalarında tecrübesiyle de dikkati çekiyor. CSKA Moskova ve Monaco takımlarında da forma giyen Vagner Love, 58 Avrupa kupası karşılaşmasında 30 kez fileleri havalandırdı. Tecrübeli oyuncu, 2004-2005 sezonunda ise CSKA Moskova formasıyla UEFA Kupası'nı kazanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!