Beşiktaş transfer haberlerinde dikkat çeken gelişme.. Vida iddası

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş transfer haberlerinde dikkat çeken gelişme.. Vida iddası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 14:26

Beşiktaş transfer haberlerinde bugün ardına ardında transfer dedikoduları geldi. Spor basınına yansıyan transfer haberlerinin arasında en dikkat çekeni ise Vida'nın Dünya Kupası'ndaki performansının ardından gelen teklifler. Peki Vida bu yıl takımda kalmayacak mı? İşte Beşiktaş transfer haberlerinde günün gelişmeleri

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberlerinde bugün önemli gelişmeler yaşanıyor. Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çeken Hırvat oyuncu Vida, İngiliz kulüplerinin radarına girdi. Cenk Tosun'u geçen sezon rekor bir bedel karşılığı Everton'a satan Beşiktaş, bir başka yıldızını da Ada'ya gönderiyor... İşte o detaylar

Geçen sezon Dinamo Kiev’le sözleşmesi sona erince bedelsiz transfer edilen ancak tam olarak beklentilerin uzağında kalan Vida, Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası’ndaki performansıyla İngiliz ekiplerinin transfer hedefi haline geldi. Be Soccer adlı internet sitesinden yapılan haberde Leicester City, Hırvat stoper için Beşiktaş’a 14 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli önerdi. Haberde İngiliz ekibinin yeni bir stoper arayışında olduğu ve Vida’nın liste başında olan bir oyuncu olarak önceliği bulunduğu ifade edildi. Leicester’ın Hırvat stoper için daha önce çıkan haberlerde 12 milyon euroluk bir teklif yaptığı belirtilmişti. Vida’ya, Cenk Tosun’un takımı Everton’ın da ilgisi var.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın geçen sezon devre arasında kadroya dahil ettiği 29 yaşındaki başarılı stoper, 18 lig maçında forma giydi ve bu maçlarda 1 gol kaydetti.

Negredo transferinde flaş gelişme! Anlaşma tamam...

Siyah- Beyazlılar’ın, deneyimli isimle yolları ayırma konusunda anlaştığı kaydedildi.
Geçen sezonun başında Valencia’dan transfer edilen Alvaro Negredo, Beşiktaş'ta ortaya koyduğu futbolla beklenenin altında bir görüntü sergilemişti. Satış listesine konan 32 yaşındaki futbolcu, 4.3 milyon Euro’luk maaşı sebebiyle ayrılmak istemediğini yönetime iletmişti.

ROTA ÇİN
Konuyla ilgili olarak tecrübeli ismin menaceriyle son bir görüşme yapan Siyah- Beyazlılar’ın, deneyimli isimle yolları ayırma konusunda anlaştığı kaydedildi. Deneyimli ismin, Çin Ligi ekipleriyle temas halinde olduğu belirtildi.

Transferde Beşiktaş isyanı... "Bırakın gideyim!"

Yeni sezon öncesi Süper Lig'in yıldızlarından biri, Beşiktaş için kulübüne isyan etti... İşte yaşananlar... Kartal, Osmanlıspor’un milli yıldızı Serdar Gürler’i kadrosuna katmak üzere… Geçen sezonun en etkili isimlerinden olan 26 yaşındaki kanat oyuncusu, “Bırakın Beşiktaş’a gideyim” diyerek yöneticilerden anlayış istedi.

Haberin Devamı

Transfer komitesi, Osmanlıspor’un 26 yaşındaki milli yıldızı Serdar Gürler için girişimlere başladı. Dubai'de ailesiyle birlikte tatil yapan Serdar'dan olumlu yanıt alan yöneticiler başkent ekibiyle pazarlık masasına oturacak. Yurt dışından da teklif alan Serdar Gürler'in Osmanlıspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon küme düşen Osmanlıspor ile 29 maça çıkan 26 yaşındaki kanat oyuncusu, 12 gol 5 asistlik performans sergilemişti. Süper Lig’de devam etmek istediğini Osmanlıspor yönetimine ısrarla ileten Serdar, transferi için kolaylık istedi. Başkent ekibinin de astronomik bonservis istemediği ve Beşiktaş ile makul fiyatlar üzerinden pazarlık gerçekleştirdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın transferi 2 milyon euroya bitirmek istediği ve sözleşmeye, sonraki satıştan yüzde 30 pay maddesi koyarak karşı tarafı ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Transferin kısa sürede bitmesi ve Serdar’ın Slovakya kampına yetişmesi bekleniyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!