Beşiktaş Transfer Haberleri | Elneny transferi bitti bu akşam geliyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2019 08:50

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Arsenal'in orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'nin transferinde mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcu akşam saatlerinde İstanbul'da olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş, ön libero sorununu Mısırlı ortaya sahayı kadrosuna katarak çözdü. Siyah beyazlılar, Maia'da sorun çıkınca Arsenal'in orta sahasına yöneldi. İngiliz ekibi, Mohamed Elneny'i bedelsiz olarak kiralamayı kabul etti.

Beşiktaş, ön libero transferinde sona geldi… Lille forması giyen Thiago Maia ile el sıkışan siyah-beyazlılar, oyuncunun menajerliğini de yapan babası Joel Maia'nın oğlunu Türkiye'ye göndermek istememesi üzerine daha önce de gündemine gelen Mohamed Elneny'e yöneldi. 27 yaşındaki Mısırlı yıldız için Arsenal ile temasa geçen Kartal, yapılan pazarlıklar sonrasında masadan istediğini alarak kalktı.

İSTANBUL'A GELİP SÖZLEŞME İMZALAYACAK

İngiliz ekibi, takımda forma şansı bulamayan Elneny'i bedelsiz olarak Beşiktaş'a kiralamayı kabul etti. Arsenal'le 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli oyuncunun bu akşam saat 22.15'te İstanbul'a geleceği öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçirilecek oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Haberin Devamı

17 MAÇTA 1 ASİSTİ VAR

Elneny, geçen sezon Arsenal'de 17 maça çıkarken takımına 1 asistlik katkı yaptı. Ancak bu sezon forma şansı bulamadı. 27 yaşındaki futbolcu, 75 kez giydiği Mısır Milli Takım formasıyla da 6 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş Transfer Haberleri | Elneny transferi bitti bu akşam geliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!