Beşiktaş sahasında Leipzig'i devirdi.. İşte maçın özeti ve golleri

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş sahasında Leipzigi devirdi.. İşte maçın özeti ve golleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2017 07:37

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında deplasmanda Porto'yu 3-1 mağlup eden temsilcimiz Beşiktaş, bu kez evinde Liepzig'i 2-0 ile geçti ve 2'de 2 yaparak Devler Ligi'nde puanını 6'ya yükseltti. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Babel ve 43. dakikada Talisca kaydetti. İşte Beşiktaş Leipzig maçının özeti ve golleri

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi G grubu 2’nci maçında Beşiktaş, sahasında RB Leipzig’i 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu skorla birlikte puanını 6’ya yükselterek gruptaki liderliğini sürdürürken, RB Leipzig 1 puanda kaldı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte çok sayıda Beşiktaş taraftarı galibiyeti coşkuyla kutladı.

Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş - RB Leipzig karşılaşması Beşiktaş’ın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte çok sayıda Beşiktaş taraftarı Çarşı’da bulunan kartal heykelinin önünde toplandı. Taraftarlar meşaleler yakarak marşlar eşliğinde galibiyeti coşkuyla kutladı.

MAÇIN ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Stat: Vodafone Park 
Hakemler: Sergei Karasev, Anton Averianov, Tikhon Kalugin (Rusya) 
Beşiktaş: Fabricio, Medel (Dk. 60 Necip Uysal), Pepe, Tosic, Caner Erkin, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Talisca (Dk. 71 Tolgay Arslan), Babel, Cenk Tosun (Dk. 80 Negredo) 
Leipzig: Gulacsi, Ilsanker, Orban (Dk. 46 Kampl), Upamecano, Halstenberg, Sabitzer, Keita (Dk. 59 Bruma), Demme, Forsberg, Augustin, Werner (Dk. 32 Klostermann) 
Goller: Dk. 11 Babel, Dk. 43 Talisca (Beşiktaş) 
Sarı kartlar: Dk. 8 Orban, Dk. 16 Keita (Leipzig), Dk. 17 Caner Erkin, Dk. 87 Fabricio (Beşiktaş)

Haberin Devamı

Beşiktaş sahasında Leipzigi devirdi.. İşte maçın özeti ve golleri

MAÇIN GOL DAKİKALARI

11. dakikada Beşiktaş öne geçti. Soldan ceza sahasına girip rakibinden sıyrılan Cenk Tosun topu içeri çevirdi, Babel gelişine düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0 
43. dakikada Beşiktaş farkı 2'ye çıkardı. Quaresma'nın sağdan ayağının dışıyla yaptığı ortada Talisca topa kafayı vurdu. Meşin yuvarlak filelerle buluştu: 2-0 

ADRİANO VE GÖKHAN GÖNÜL KADRODA YOK 
Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Adriano Correia, Fenerbahçe mücadelesinde olduğu gibi Leipzig karşılaşmasında da takımını yalnız bıraktı. Sezon başında ameliyat edilen ve takım çalışmalarına başlayan Gökhan Gönül de hazır olmadığı gerekçesiyle teknik direktör Güneş tarafından kadroya dahil edilmedi. 

Haberin Devamı

IŞIKLAR GİTTİ
Beşiktaş ile RB Leipzig arasında oynanan mücadeleye ışılandırma arızası nedeniyle ara verildi. Vodafone Park'ta oynanan maçın 60'ıncı dakikasında yaşanan arıza sonrası iki takım bir süre saha içinde bekledi. Rus hakem Sergei Karasev, yaşanan olumsuzluktan sonra iki takım futbolcularını soyunma odasına gönderdi. Arızanın giderilmesinin ardından mücadele yaklaşık 10 dakikalık gecikmeyle kaldığı yerden devam etti.

Beşiktaş sahasında Leipzigi devirdi.. İşte maçın özeti ve golleri

TARAFTARLARDAN CANER ERKİN'E BÜYÜK DESTEK 

Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının önemli karşılaşmasında tribünleri tamamen doldurdu. Siyah-beyazlılar, karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan ekiplerinde öncelikle Caner Erkin'i tribünlere çağırdı. Taraftarlar, Caner Erkin'i alkışlarla desteklerken, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya tepki gösterdi.

Beşiktaşlı taraftarlar, mücadelenin hemen öncesinde tüm oyuncuları tribünlere çağırarak moral verdi. Leipzigli 100 kadar taraftar da kendilerine ayrılan bölümden takımlarına destek verdi.  Bu arada UEFA Gençlik Ligi'nde Beşiktaş ile Leipzig arasında oynanan maç, 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Haberin Devamı

LEİPZİG'DEN 2 UÇAK DOLUSU TARAFTAR
Şampiyonlar Liginde Beşiktaş'ın rakibi Laipzig Almanyadaki taraftarları ile geldi. 2 özel uçak dolusu taraftarı getiren Jolly Tour yetkilileri " Almanya'dan yoğun talep vardı ancak 2 uçak bulabildik. Beşiktaş maçına büyük ilgi gösterdiler' dedi.

TOLGAY ARSLAN'IN VEFASI
Alman Liginde yer alan Türkiyemspor Hocası Lars Mrosko Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Tolgay Arslanın daveti üzere Beşiktaş-RB Leibzig maçına geldi.Tolgay Arslan yakın dostu ve eğitiminde destek gördüğü Mrosko'yu İstanbul'da 2 gün misafir etti.

EFSANELER TRİBÜNDE
Beşiktaş'ın efsane futbolcu ve Kaptanları Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman Şampiyonlar Liginde Beşiktaş Laipzig maçını tribünden izlediler. Siyah beyazlı taraftarlar kaptanlar ile fotoğraf çektirme yarışına girdiler.

Haberin Devamı

Beşiktaş sahasında Leipzigi devirdi.. İşte maçın özeti ve golleri

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!