Beşiktaş Porto ile berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nde grup liderliğini garantiledi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Porto ile berabere kalarak Şampiyonlar Liginde grup liderliğini garantiledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2017 11:37

Beşiktaş, konuk ettiği Porto ile 1-1 berabere kalarak son maçlar öncesi G grubunu lider bitirmeyi garantiledi. 11 puana ulaşan siyah-beyazlılar, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükseldi.Fransız temsilcisi Monaco'nun, Almanya'nın Leipzig kulübünü ağırladığı karşılaşma ise 4-1 Leipzig üstünlüğüyle tamamlandı. Alman ekibinin golleri, 6. dakikada Jemerson (kendi kalesine), 9 ve 31. dakikada Werner, 45. dakikada Keita'dan geldi. İşte Beşiktaş Porto maçının özeti ve golleri

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş sahasında Porto ile 1-1 berabere kaldı. Vodafone Park'ta oynanan mücadelede temsilcimiz Beşiktaş'ın golünü 41. dakikada Talisca atarken, konuk ekip Porto'nun golünü 29. dakikada Felipe kaydetti. Beşiktaş bu sonucun ardından 11 puan ile Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda lider olarak çıkmayı garantiledi.

Stat: Vodafone Park 
Hakemler: Antonio Mateu Lahoz, Pau Cebrian Devis, Roberto del Palomar (İspanya
Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic (Dk. 46 Medel), Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma (Dk. 90+2 Negredo), Talisca (Dk. 87 Oğuzhan Özyakup), Babel, Cenk Tosun 
Porto: Jose Sa, Maxi Pereira, Felipe, Marcano, Telles, Danilo, Herrera (Dk. 90 Reyes), Ricardo (Dk. 80 Corona), Oliveira, Brahimi, Aboubakar 
Goller: Dk. 29 Felipe (Porto), Dk. 41Talisca (Beşiktaş
Sarı kartlar: Dk. 9 Oliveira, Dk. 22 Maxi Pereira (Porto), Dk. 43 Talisca, Dk. 65 Gökhan Gönül (Beşiktaş)

Haberin Devamı

MAÇIN ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Beşiktaş Porto ile berabere kalarak Şampiyonlar Liginde grup liderliğini garantiledi

MAÇIN GOL DAKİKALARI

29. dakikada Porto öne geçti. Sağ taraftan paslaşılarak kullanılan serbest vuruşun ardından Ricardo'nun ceza sahasına ortasında, Felipe topa gelişine vurdu ve meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0. 

CANER ERKİN 4 MAÇ SONRA
UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5'inci maçında kendi sahasında Porto ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta ilk 11'de herhangi bir sürpriz yaşanmazken, Caner Erkin 4 maç sonra ilk kez ilk 18'de yer aldı.

Beşiktaş Porto ile berabere kalarak Şampiyonlar Liginde grup liderliğini garantiledi


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MAÇTA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da karşılaşmayı izlemek için Vodafone Park'ta yerini aldı. Erdoğan, karşılaşmayı locada Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile birlikte izliyor.

PORTO LİGDE NAMAĞLUP
Bu sezon ilk mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'tan alan Porto, kendi liginde ise yenilmiyor. Bu sezon ligde 11 maça çıkan Porto, 10 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Şampiyonlar Ligi'nde ise Beşiktaş'ın ardından 6 puanla 2'nci sırada bulunan Porto'nun 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Porto, Beşiktaş dışındaki mağlubiyetini Leipzig karşısında aldı.

ABOUBAKAR, ESKİ TAKIMINA KARŞI 
Geçen sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta oynayan Vincent Aboubakar, bu sefer Porto formasıyla Vodafone Park'a çıktı. Siyah-beyazlı takımda geçen sezon 12 lig, 6 Avrupa ve 1 Türkiye Kupası golüne imza atan Aboubakar, 169 gün sonra eski takımına karşı Vodafone Park'da sahada yer aldı. 

Haberin Devamı

Beşiktaş Porto ile berabere kalarak Şampiyonlar Liginde grup liderliğini garantiledi

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!