Beşiktaş Olympiakos maçının özeti ve zaferi getiren goller

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Olympiakos maçının özeti ve zaferi getiren goller
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 08:13

Beşiktaş Olympiakos'u 4-1'lik skorla geçerek UEFA'da adını çeyrek finale yazdırdı. Karşılaşmanın ilk yarısında oynadığı etkili futbol ile dikkat çeken siyah-beyazlılar, Aboubakar'ın atılması ile birlikte zor anlar yaşasa da mücadele gücünü yitirmeyerek karşılaşmadan galip ayrılmayı başardı.. İşte Beşiktaş Olympiakos maçının özeti ve zaferi getiren goller

Haberin Devamı

Beşiktaş Olympiakos maçı ile UEFA Avrupa Kupası'nda kritik bir karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlılar kazanmasını bildi. Karşılaşmanın ilk yarısında bir kişi eksik kalmasına rağmen mücadelesini bırakmayan Beşiktaş, Yunanistan'ın güçlü temsilcisini 4-1 gibi farklı bir skorla geçerek adını UEFA çeyrek finaline yazdırdı. İşte Beşiktaş maçının özet görüntüsü ve zaferi getiren goller

Beşiktaş Olympiakos maçı dün akşam nefes kesen anlara sahne oldu. Beşiktaş rakibi karşısında oyuna etkili başlayıp, maçın hemen başında skoru 2-0'a getirdi.. İlk yarının sonlarına doğru yediği golle sarsılan siyah-beyazlılar ardından Aboubakar'ın atılmasıyla tam anlamıyla kabus gördü.. İkinci yarı toparlanana Beşiktaş rakibini 4-1 mağlup ederek çeyrek final biletini kaptı. 

Haberin Devamı

Beşiktaş dün akşam Olympiakos karşısında tam anlamıyla savaştı. Karşılaşma Beşiktaş için çok iyi başlamış erken gelen gollerle kısa sürede mücadele 2-0 olmuştu. 31. dakika da Olympiakos farkı bire düşürse de siyah-beyazlılar için oyun gayet kontrollü ilerliyordu. 39. dakika da Abuobakar'ın atılması ile birlikte Beşiktaş'ın oyun düzeni bozuldu. Fakat ilerleyen dakikalarda hem Şenol Güneş'in hamleleri hem de Beşiktaş'ın verdiği savaş arttı ve karşılaşma Beşiktaş'ın 10 kişi eksik olmasına rağmen 4-1'lik skorla sonuçlandı

ABOUBAKAR KIZARDI

Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, orta yuvarlaktaki ikili mücadelenin ardından "kafa attığı" gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

ÖNCE SİRTAKİ, SONRA İZMİR MARŞI!

Beşiktaş skoru 4 - 1’e getirince Vodafone Arena’da Sirtaki müziği çaldı. Daha sonra ise Siyah-beyazlı taraftarlar hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söylediler.

Beşiktaş Olympiakos maçının özeti ve zaferi getiren goller

Beşiktaşlı futbolcu Babel: "Turu geçmeyi kesinlikle hak ettik"

UEFA Avrupa Ligi’nde Olympiakos karşısında attığı 2 gol ile maçın kahramanı olan Beşiktaşlı Ryan Babel, maç sonu açıklamalarda bulundu. 

Babel kendisine gelen performans sorusu ile ilgili olarak, "Gol atmamak kötü oynuyor manasına gelmez. Her maçta elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Şunu da unutmamak lazım, futbol bir takım oyunu. Her oyuncu her maç gol atamayabilir. Hepimiz her maç Messi ya da Ronaldo değiliz. Önemli olan oyunu iyi okumaktır. Ben de buraya geldiğimden beri maçların büyük kısmını kazandık. Takıma iyi bir katkı yaptığımız düşünüyorum. Bugün de 2 gol atmış olmak bireysel olarak benim için çok iyi. Ama en önemlisi takıma katkı yapmak, ben de bunu yaptım mutluyum" dedi. 

Haberin Devamı

Turu geçmeyi kesinlikle hak ettiklerini belirten Babel, "Kırmızı karttan sonra işimiz çok zorlaştı. Oyuna belirli bir gerginlik de geldi. Ama takım arkadaşlarım, taraftarlar hepimiz çok iyi bir iş çıkardık. Takım halinde önemli bir başarıya imza attık. 10 kişi kaldıktan sonra da devre arasında şunu konuştuk; ’İlk defa 10 kişi kalmıyoruz. Aboubakar’ın açığını kapatmamız gerekiyor ve ekstra çaba sarf etmemiz gerekiyor.’ İkinci yarı da iyi bir savunma yaptık. Fırsatları yakaladığımızda da onları iyi kullandık ve büyük bir başarıya imza attık" şeklinde konuştu.

Beşiktaşlı futbolcu Quaresma: - "Eksik kalınca daha fazla mücadele ettik, acı çektik ama maçı kazandık"

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında Olympiakos'u 4-1 yenerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma, maçta eksik kaldıktan sonra acı çektiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Quaresma, 10 kişi kaldıktan sonra zorlandıklarını belirterek, "Bütün takımı tebrik etmem lazım. Bugün sahada takım bütünlüğünü ön plana çıkardık. 11'e 11 oynarken daha üstündük. 10 kişi kalınca bizim için zor oldu. Eksik kalınca daha fazla mücadele ettik, acı çektik ama maçı kazandık." şeklinde konuştu.

Kura çekiminde istediğini bir takım olup olmadığı ile ilgili bir soruya, "Kim gelirse gelsin kazanmak için hazırız." şeklinde yorum yapan tecrübeli oyuncu, "Bu maçı geride bıraktık. Pazar günü çok önemli bir maçımız var onu düşünüyoruz. Önümüzde 3 gün var, iyi dinleneceğiz. Hocamız en iyileri seçerek yeniden sahaya sürecek." ifadelerini kullandı.
Quaresma, şahsi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilgili olarak ise "Benim hakkımda çıkan haberleri benden daha iyi biliyorsunuz. Bazen doğru olmayan şeyler çıkınca yorgunluk ve bıkkınlık oluyor." değerlendirmesinde bulundu.

BAKMADAN GEÇME!