Beşiktaş Muş'ta coşku yarattı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Muşta coşku yarattı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2017 18:20

Beşiktaş Kulübünün destek verdiği, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Muş İdmanyurdu sporcuları malzemelerini aldı.

Haberin Devamı

Malzeme teslimi nedeniyle Muş Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda bir tören düzenlendi. Törene Muş Valisi Aziz Yıldırım, belediye başkanı Feyat Asya, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Muş Şube Başkanı Alpaslan Has ile Beşiktaş Kulübü adına dernekler ve taraftarlardan sorumlu Selçuk Kaynarkan ile yardımcısı Burhan Topuz katıldı.

Törende konuşan Vali Aziz Yıldırım, sporun öncelikle disiplin gerektirdiğini belirterek, "Böyle bir programda Sayın Cumhurbaşkanımızın maneviyatını hissetmemek mümkün değil. Program onun emirleriyle yapıldı.Tabii ki Türk sporunda önemli bir yeri olan Beşiktaş Kulübünün değerli başkanı Sayın Fikret Orman'ın da bizlerle beraber olduğunu hissediyorum." dedi.

Spor yapmak için her ne kadar finansman ve malzeme gerekse de öncelikle bu alana gönül vermenin şart olduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Ne kadar gönül verilirse, ne kadar disiplinli bir şekilde devam edilirse spor o kadar haz verir. Sporcularımızı hakikaten sporcu disipliniyle yetiştirebilirsek işte o zaman seyredenleri de çok fazla oluyor. Taraftarları hakikaten kendilerini çok güzel destekliyor ve gerekli finansman da büyük ölçüde karşılanabiliyor."

Beşiktaş adına törende yer alan Selçuk Kaynarkan ise bölgede detaylı bir faaliyete girmek üzere olduklarını dile getirdi.

Beşiktaş Muşta coşku yarattı

Kulüp olarak kendilerinin bir yerden başladığını vurgulayan Kaynarkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın buraya gelişiyle ve Sayın Fikret Orman'ın yapması gerekeni yapmasıyla malzeme yardımlarımız gelmiştir. Daha da arkası gelecektir. İnşallah diğer arkadaşlarımız da tamamını getirir. Söylediklerimizi yerinde ve zamanında yerine getireceğimizin de sözünü veriyorum. Geldik, gidiyoruz ama kalbimiz sizlerle beraber olacak."

Siyah-beyazlı kulübün çalışanlarından Burhan Topuz da her zaman Muş İdmanyurdu'nun yanında olacaklarını belirterek, "Bundan sonra başkan ve yönetim kurulunun hedefleri arasında, keşfedilmemiş şehirlerin ümidi olmak için ilk temeli buradan atıyoruz. 2010-2011 yılları arasında Cumhurbaşkanımızın da öncülüğünde bu bölgede yaptığımız 'Taş Atma Gol At' projesi kapsamında, Hakkari'den başladığımız projeyle Muş, Van, Ağrı ve Erzurum'da uluslararası turnuvalara götürdüğümüz çocuklardan şu anda 7'si milli takımda. Bu çocuklarımız hiç güvenlerini kaybetmesinler." diye konuştu.

Haberin Devamı

TÜFAD Muş Şube Başkanı Alpaslan Has da Muş'ta çok doğru işler yapılarak gençlere sahip çıkıldığını anlatarak, "Bu vesileyle Cumhurbaşkanımızı Muş'taki programda karşıladık. Burada kendisinden bir talebimiz oldu, o da sağ olsun isteğimizi kırmadı ve Beşiktaş Kulübü ile temasa geçerek gençlerimizin malzemesini gönderdi. Duyarlılığından dolayı Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederim." değerlendirmesinde bulundu.
Muş İdmanyurdu'na ilk etapta 40 çift krampon, forma, şort, atkı ve bere gönderildiği, daha sonra geniş kapsamlı bir malzeme yardımı daha yapılacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!