Beşiktaş, Kevin N'Koudou ile 4 yıllığına anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2019 18:53

Beşiktaş'ın Tottenham'dan yeni transferi Kevin N'Koudou, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı ekip, N’Koudou transferinde mutlu sona ulaştı.

Beşiktaş yönetimi, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’da forma giyen Kevin N’Koudou ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı. 

Siyah beyazlılar, oyuncunun kulübüne 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Beşiktaş, futbolcuya ise 1.6 milyon euro ödeyecek.

N'Koudou İstanbul'da!

Beşiktaş'ın yeni transferi Kevin N'Koudou, İstanbul'a geldi. Paris’ten kalkan tarifeli uçakla saat 01.00’de İstanbul Havalimanı’na ulaşan Kevin N’Koudou’yu Beşiktaş’ın sportif direktörü Ali Naibi karşıladı. Oyuncunun sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi imzayı atması bekleniyor.

Tottenham’ın 2016’da Marsilya’dan 11 milyon euroya aldığı genç oyuncu, kariyerinde 119 maçta, 14 gol attı.

‘Performansına inanıyoruz’

Haberin Devamı

Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, Kevin N’Koudou’nun transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Naibi şu ifadeleri kullandı: “Bu seneki transfer politikamız ve mevcut ihtiyaçlarımız doğrultusunda bugün ve yarınımızı düşünerek yaptığımız bir transfer oldu. Tottenham ile çok iyi bir yaz kampı geçirmesi, hazır durumda olması bizim ve teknik ekibimiz için karar sürecinde önemli bir etken oldu. N’Koudou’nun sahada göstereceği performansla hem taraftarımızı heyecanlandıracağa hem de takımımıza önemli bir fayda sağlayacağına inancımız tamdır.”

Beşiktaş, Kevin NKoudou ile 4 yıllığına anlaştı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!