Beşiktaş kadrosunda dikkat çeken detay! Mitrovic...

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş kadrosunda dikkat çeken detay Mitrovic...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 19:39

Hürriyet Gazetesi Beşiktaş yazarı Kenan Başaran, Süper Lig'de oynanacak Beşiktaş - Osmanlıspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Başaran'ın maç önü açıklamaları:

120 dakikalık yüksek tempolu mücadele sonrası Lyon’a dramatik şekilde elenen Beşiktaş, Adanaspor’a karşı zorlanır mı?

Aradan geçen 4 gün fiziksel yorgunluğu almıştır ama duygusal kırılmayı da geçirmiş mi, bunu maçta göreceğiz. Ama Başakşehir’in puan kaybı Beşiktaş’ı bu maça motive edecektir yine de. Adanaspor’un artık kaybedecek hiçbir şeyi yok. Bu rahatlık onların açık oynamasına neden olacaktır. Aslında Koman, Roni ve Magaye kötü oyuncular değil, ancak takım savunması nedeniyle bugün ligin dibindeler. Haftanın en gollü maçı olmaya aday.

İlk 11’de dikkat çeken değişiklikler neler?

Marcelo-Tosic ikilisini bozmaktansa eksik oynamayı yeğlerdim! Tosic’i sola almak yerine Beck oynayabilirdi ki Lyon maçında da iyi bir performans ortaya koydu. Güneş’in en doğru kararı Lyon maçlarında saç baş yolduran Mitrovic’i kadroya almaması olmuş. Aboubakar’ın dönmesi önemli, ama tabii maçı kırmızı görmeden tamamlarsa!
Cezalı Cenk’in yerine yedekte Demba Ba bekliyor. Güneş, büyük olasılıkla bugün ona süre verecek. Adriano ve Quaresma zaten sakatlıkları tam geçmeden Lyon maçına çıkmıştı. Gelecek haftaları düşünerek onları riske etmek istemiyor ama bugünkü maçta sıkıntı olması halinde riske edecektir.

Haberin Devamı

Bu maç için üç puan cepte demek mümkün mü?

Beşiktaşlı futbolcular bu kafayla sahaya çıkar ve konsantre olamazlarsa faturası ağır olur. Futbol, mucizelere yer verdiği için dünyayı peşinden sürüklüyor.

Bu maçta beraberlik bile Beşiktaş için kayıptır. Çünkü Beşiktaş’ın arka arkaya Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor ile maçları var. Bu maçlarda kâbus görmek istemiyorsa, Adanaspor’a karşı bir kötü sürprize asla yer vermemesi lazım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!