Beşiktaş Fortuna Sittard hazırlık maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Fortuna Sittard hazırlık maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 17:36

Beşiktaş Fortuna Sittard hazırlık maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranına taşıyacak. Yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını sürdüren Beşiktaş bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Fortuna Sittard ile karşı karşıya gelecek. Takıma gelen yeni transferlerle birlikte oyun planını ayarlayacak olan Beşiktaş, bu akşam oynanacak maçla taktiksel olarak da hazır olup olmadıklarını öğrenecek. Beşiktaşlı futbolseverler için maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Beşiktaş Fortuna Sittard hazırlık maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Beşiktaş- Fortuna Sittard hazırlık maçı saat bilgileri için araştırmalar başladı. Siyah-beyazlılar yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçında Fortuna Sittard ile karşılaşıyor. Peki Beşiktaş- Fortuna Sittard maçı ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Spor Toto Süper Lig'de son iki sezonu da şampiyonlukla bitiren Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam Fortuna Sittard ile hazırlık maçı oynayacak. Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanacak karşılaşma saat 18:00'da başlayacak. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil. 

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını 15 Temmuz günü akşam antrenmanıyla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş ve takım kaptanı Tolga Zengin, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni'ne katılmalarından dolayı BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda yer almadı. Siyah-beyazlılarda izinli olan Pepe ve Quaresma'nın yanı sıra ameliyat edilen Gökhan Töre de antrenmana katılmadı. Ülkesi Brezilya'dan dönen Anderson Talisca ise Gökhan Gönül ile birlikte bireysel çalışmalar yaptı.

Haberin Devamı

Yardımcı antrenör Şeref Çiçek'in yönettiği idmana ısınma hareketleri ve top kapma çalışmasıyla başlayan siyah-beyazlı futbolcular, bir süre yarı sahada çift kale maç oynadı. Sonraki bölümde kanat organizasyonları üzerinde çalışan Beşiktaşlı oyuncular, açma germe hareketleriyle günü noktaladı.  Çift kale maç esnasında Dusko Tosic ile girdiği pozisyonda ayağına darbe alan Denys Boyko'nun tedavisi, saha içinde yapıldı. Ukraynalı kalecinin durumunun önemli olmadığı belirtildi.

 

BAKMADAN GEÇME!