Beşiktaş, Fenerbaçe ve Galatasaray'dan son dakika trasfer haberleri

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş, Fenerbaçe ve Galatasaraydan son dakika trasfer haberleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 11:54

Üç büyüklerin transfer gündemi her geçen gün biraz daha hareketleniyor. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yıldız isimler mevcut. Peki Süper Lig'de hangi transfer şuan spor gündemini meşgul ediyor. İşte Son dakika transfer haberleri ve takımlarla anılan futbolcular

Haberin Devamı

Transfere hızlı giriş yapan Süper Lig takımlarının listesi hayli kabarık. Peki transfer listelerinde hangi oyuncuların adı geçiyor. İşte Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri

ViscaVisca

Fenerbahçe Visca transferini bitirmek üzere

Fenerbahçe önemli bir transferi daha gerçekleştirmek üzere. Sarı Lacivertliler, Valbuena ve Dirar'ın ardından, Medipol Başakşehir'in başarılı ismi Visca ile de anlaşma sağlamak üzere...

Sarı Lacivertliler, Valbuena ve Dirar'ın ardından, Medipol Başakşehir'in başarılı ismi Visca ile de anlaşma sağlamak üzere... Fenerbahçe Visca için Medipol Başakşehir'e 5 milyon EURO ve bir de futbolcu verecek. (Bein Sports)

Haberin Devamı

Vida'da işlem tamam gibiBeşiktaş, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirmek için artık gün sayıyor. Domagoj Vida transferini tamamlamaya hazırlanan ve bir süre önce Hırvat futbolcu ile el sıkışan yönetim, Dinamo Kiev ile de anlaşmaya aşamasına geldi. Siyah-beyazlılar, yapılan son görüşmede Ukrayna ekibine kaleci Denys Boyko'nun yanı sıra 2.5 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Bu şartları değerlendiren Dinamo Kiev, teklifi kabul edebileceklerini Beşiktaş'a iletti.İki kulüp arasında yapılacak son görüşmede sözleşme detayları ve ödeme planın belirlenecek. Beşiktaş yönetimi D.Kiev'den bonservisin alınmasının ardından Vida ile 4 yıllık mukavele yapacak. 28 yaşındaki futbolcu siyah-beyazlı kulüpten yıllık 2 milyon euro ücret alacak. (Fotomaç)Vida'da işlem tamam gibi<br><br>Beşiktaş, yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirmek için artık gün sayıyor. Domagoj Vida transferini tamamlamaya hazırlanan ve bir süre önce Hırvat futbolcu ile el sıkışan yönetim, Dinamo Kiev ile de anlaşmaya aşamasına geldi. Siyah-beyazlılar, yapılan son görüşmede Ukrayna ekibine kaleci Denys Boyko'nun yanı sıra 2.5 milyon euro bonservis bedeli önerdi. Bu şartları değerlendiren Dinamo Kiev, teklifi kabul edebileceklerini Beşiktaş'a iletti.<br><br>İki kulüp arasında yapılacak son görüşmede sözleşme detayları ve ödeme planın belirlenecek. Beşiktaş yönetimi D.Kiev'den bonservisin alınmasının ardından Vida ile 4 yıllık mukavele yapacak. 28 yaşındaki futbolcu siyah-beyazlı kulüpten yıllık 2 milyon euro ücret alacak. (Fotomaç)

Dinamo Kiev'den Vida açıklaması!

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Alyaksandr Khatskevich, Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Hırvat stoper Domagoj Vida ve adı zaman zaman Türk takımlarıyla anılan hücum oyuncusu Andriy Yarmolenko hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Ukrayna basınına konuşan Khatskevich, "Kadro çalışmasını yerine getirdik. Güçlendirmemiz gereken pozisyonları tespit ettik. Bazı oyuncuların takım ayrılabileceği gerçeğine hazırız" dedi.

Beşiktaş'ın gündemindeki Vida ve yıldız oyuncuları Yarmolenko'nun takımdan ayrılma ihtimaline hazır olmaları gerektiğini vurgulayan Alyaksandr Khatskevich, "Bunun sadece Yarmolenko için değil, Vida için de geçerli olduğunu aklımızda tutmamız gerekiyor. Bu oyuncuların her an bizden ayrılabileceği gerçeğine hazırlıklı olmamız lazım" diye konuştu.

İki oyuncunun da oynadıkları mevkinin lider isimleri olduğunu vurgulayan Dinamo Kiev Teknik Direktörü, "Mevkilerinin lider oyuncuları, sahanın liderleri. Eğer teklif gelirse, gidebilirler" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Fenerbaçe ve Galatasaraydan son dakika trasfer haberleri

Tudor, Pasalic transferi için Conte'yi aradı!

Galatasaray Teknik Direktörü, 22 yaşındaki Hırvat oyuncu için Juventus’ta birlikte top koşturdukları Chelsea’nin hocasını telefonla aradı. İngiliz kulübü, Conte’nin aracılık yapmasıyla satmayı planladığı Pasalic’te önceliği sarı-kırmızılı kulübe tanıdı.

Galatasaray’da, Teknik Direktör Igor Tudor’un transferini istediği Mario Pasalic için Chelsea’nin hocası Antonio Conte yeşil ışık yaktı.

Tudor, Juventus’taki eski takım arkadaşı olan Conte’yi arayarak bu transferde kendilerine yardımcı olmasını istedi. İtalyan futbol adamı, İngiliz kulübünün bu futbolcuyu Galatasaray’a satması için aracılık edeceği sözünü verdi.

Haberin Devamı

Geçen sezonu Milan’da kiralık olarak geçiren 22 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Chelsea, bir sene sonra serbest kalacak olan Pasalic’i satma kararı almıştı

Bu transfer çok ses getirir! Barcelona'dan Fenerbahçe'ye
Fenerbahçe, Lens’te sorun yaşanması ihtimaline karşılık alternatif planını hazırladı. Rota Barcelona’lı sağ bek Douglas’a çevrildi. Sambacı gelirse, Dirar sağ açıkta görev yapacak.

Fenerbahçe; Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Mehmet Ekici ile transfere hızlı bir giriş yaptıktan sonra frene bastı. Sarı-Lacivertliler, Jeremain Lens’te pürüz çıkması ihtimalini göz önüne alarak alternatif isimlere yöneldi. Kanarya, geçtiğimiz sezon gündeme gelen ancak Van der Wiel transferi sonrası vazgeçilen Barcelona’lı sağ bek Douglas için yeniden girişimlere başladı. Geçtiğimiz sezonu Sporting Gijon’da kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun bonservis bedeli sorulacak. İspanyol ekibinin yüksek bir fiyat istemesi halinde kiralık teklifi yapılacak.

Haberin Devamı

REKABET KIZIŞACAK
Eğer bu transfer gerçekleşirse, Aykut Kocaman’ın eli rahatlayacak. Douglas sadece sağ bekte değil, önde de forma giyebiliyor. Sambacı, savunmada Şener Özbayraklı’yla, hücumda ise Nabil Dirar ile rekabete girecek. Kocaman, Douglas sayesinde Dirar’ı doğrudan sağ açıkta oynatabilecek. (Fanatik)

Beşiktaş, Fenerbaçe ve Galatasaraydan son dakika trasfer haberleri

Beşiktaş imzayı attırdı! 4 yıllık anlaşma...
Beşiktaş, 26 yaşındaki orta saha ile yeni sözleşme imzaladı. Tolgay Arslan’ı Inter ve Napoli istedi. Siyah-beyazlılar ise 8.5 milyon Euro bonservis talep ederken İtalyanlar bu rakama çıkamadı. Bunun üzerine kulübüyle kontrat tazeleyen başarılı oyuncunun 1.6 milyon Euro olan yıllık garanti ücreti 1.8 milyon Euro’ya yükseltildi.

Tolgay Arslan’ın Beşiktaş ile sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitecekti. Ancak Kara Kartal, 26 yaşındaki futbolcuyla yeni mukavele imzaladı.

Başarılı orta sahaya Serie A ekiplerinden Inter ve Napoli talip oldu. Inter siyah-beyazlılara resmi teklif yapıp 4.5 milyon Euro önerdi. Napoli ise bir menajer aracılıyla kulübün kapısını çaldı ve 3.5 milyon Euro teklif etti. Buna karşın Beşiktaş ise 8.5 milyon Euro bonservis bedeli talep ederken İtalyan ekipleri bu rakama çıkamadı.

HİÇ DURMUYOR

Bunun üzerine de Kartal, Tolgay’ın mukavelesini tazeledi. Yönetim, özellikle geride kalan sezonun son bölümünde birbirinden başarılı maçlar çıkartan Tolgay ile 4 yıllık yeni bir kontrat imzaladı. Bu mukaveleyle Tolgay’ın 1.6 milyon Euro olan yıllık ücreti 1.8 milyon Euro’ya çıkartıldı.

Öte yandan Tolgay yeni sezona da çok hırslı bir şekilde hazırlanıyor. Tatilde boş durmayan ve bireysel antrenörü eşliğinde yaptığı kuvvet çalışmalarının görüntülerini Instagram hesabından yayınlayan başarılı oyuncu, gelecek sezon takımın direkt ilk 11 oyuncusu olmak istiyor. (Şampiy10)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!