Beşiktaş Bayern Münih maçı canlı yayını hangi kanalda saat kaçta? Maç şifresiz mi izlenecek?

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş Bayern Münih maçı canlı yayını hangi kanalda saat kaçta Maç şifresiz mi izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2018 21:22

Beşiktaş bu akşam Bayern Münih karşısında mutlak ve farklı galibiyete odaklanacak. Türk futbolseverlerin yanı sıra Avrupa'nın birçok ülkesinde de canlı takip edilecek olan karşılaşmada Siyah Beyazlı temsilcimiz 3 oyuncusundan eksik çıkacak. Pepe ve Vida'nın forma giyemeyeceği Beşiktaş Bayern Münih maçında, Tosic ise yaşadığı sakatlık nedeniyle yer alamayacak. Peki, yoğun bir tempodan çıkan Siyah Beyazlıların galibiyet odaklı çıkacağı Beşiktaş Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, maçın canlı yayınlanacağı kanal

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında gösterdiği performansla alkış alan ve grubu lider bitirerek üst tura yükselmeyi başaran Beşiktaş, son 16 turunda turnuvanın favori ekiplerinden Bayern Münih'le eşleşmişti. Almanya'da oynanan ilk maçta Vida'nın 16. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Beşiktaş, sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve tur için umutlarını tüketti. Rövanş mücadelesinde bu akşam Vodafone Park'ta Bayern Münih'i konuk edecek olan siyah-beyazlılar, taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor. Peki Beşiktaş Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında bu akşam Almanya temsilcisi Bayern Münih ile Vodafone Park'ta karşılaşacak Beşiktaş, Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 12 maçta yenilmedi.  Spor Toto Süper Lig'de iç sahada başarılı performansa imza atan Beşiktaş, son dönemde Avrupa kupalarında da evinde iyi sonuçlar elde etti.

Siyah-beyazlı takım, Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 12 karşılaşmada rakiplerine mağlup olmadı.  Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grubunu yenilgisiz tamamlayan siyah-beyazlılar, iç sahada oynadığı son 12 Avrupa kupası maçında 5 galibiyet aldı, 7 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.  Beşiktaş, söz konusu periyotta iç sahada en fazla galibiyeti UEFA Avrupa Ligi'nde aldı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi organizasyonunda rakiplerini 6 kez konuk ederken, bu maçlardan 4'ünü kazanıp 2'sinde berabere kaldı. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 6 karşılaşmada ise 1 galibiyet, 5 beraberlik elde etti.
Beşiktaş, iç sahadaki son 12 maçta Skenderbeu, Hapoel Beer Sheva, Olympiakos, Olympique Lyon ve Leipzig'i yenmeyi başarırken, Sporting Lizbon, Lokomotiv Moskova, Dinamo Kiev, Napoli, Benfica, Monaco ve Porto ile berabere kaldı.
Siyah-beyazlı ekip, bu maçlarda rakiplerine 21 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü.

BEŞİKTAŞ BAYERN MÜNİH MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Bayern Münih mamı 14 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00'da başlayacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Vodafone Park'ın önüne stadyum sürprizi

Beşiktaş' Vodafone Park'ın önününde bulunan 'Beşiktaş Stadyumu' durağı taraftarların ilgi odağı oldu. Pepe ve Quaresma'nın maketinin bulunduğu durağın fotoğrafı, Bayern Münih maçı öncesinde sosyal medyada ilgi çekti. 

Pepe ve Tosic oynamayacak

Bayern Münih öncesi takımdaki durumla ilgili bilgi veren deneyimli teknik adam, "Pepe ve Vida zaten yok. Sakat Tosic de olmayacak. Savunmada sayısal sıkıntımız var. Diğer oyuncuları antrenmandan sonra göreceğiz. Onların durumuna göre karar vereceğiz." diye konuştu.  Dusko Tosic'in olmamasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Şenol Güneş, şunları söyledi:
"Tosic'in ön adale grubunda sıkıntısı var. Caner ve Adriano'nun da sıkıntıları var ama durumlarına bakacağız. Pepe, Tosic ve Vida kesin olmayacak. Tosic, hafta sonu oynar mı, oynarsa risk artacak. Dün Tolgay'ın da sıkıntısı vardı ama bugün itibarıyla iyi. Tosic, cuma gününe kadar toparlayabilir. Pepe, dün koşu yaptı. Perşembe günü ayakkabı giyerse ne olur, o da soru işareti... Vida cezalı olduğu için yok."

Haberin Devamı

Vida kırmızı kart cezalısı

Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Domagoj Vida, Bayern Münih ile yapılacak rövanş maçında forma giyemeyecek. Almanya'daki mücadelenin ilk yarısında rakibine yaptığı hareketin ardından kırmızı kartla cezalandırılan Vida, rövanş karşılaşmasında takımındaki yerini alamayacak. Beşiktaş'ta sakatlığı devam eden Pepe de Bayern Münih karşısında görev yapamayacak.

Quaresma görev bekliyor

Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk mücadelesinde gördüğü kırmızı kartın ardından 5 maç ceza alan ve Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'deki son 2 karşılaşmasında forma giyemeyen Ricardo Quaresma'nın, Bayern Münih müsabakasında görev yapması bekleniyor. Portekizli oyuncu, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde 2 maç aradan sonra siyah-beyazlı forma ile mücadele edecek.

Haberin Devamı

Bayern Münih'in Beşiktaş maçı kadrosu belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında bu akşam Beşiktaş'a konuk olacak Bayern Münih'in 19 kişilik maç kadrosunda Robben, Tolisso ve Coman yer almadı

Almanya'nın Bayern Münih takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında bu akşam Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmanın 19 kişilik kadrosunu duyurdu.  Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, sahasında elde ettiği 5-0'lık galibiyetin avantajıyla Beşiktaş'a konuk olacak Bavyera ekibinin maç kadrosunda Arjen Robben, Corentin Tolisso ve Kingsley Coman yer almadı.

Bayern Münih'in Beşiktaş maçı için açıkladığı 19 kişilik kadrosu şöyle:

Haberin Devamı

Sven Ulreich, Tom Starke, Christian Früchtl, Sandro Wagner, Niklas Süle, Mats Hummels, Thiago Alcantara, Franck Ribery, Javi Martinez, Robert Lewandowski, James Rodriguez, Rafinha, Juan Bernat, Jerome Boateng, Sebastian Rudy, Arturo Vidal, Thomas Müller, David Alaba, Joshua Kimmich.

Şampiyonlar Ligi'nde 44. maç

Beşiktaş, Bayern Münih karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi'nde 44. mücadelesini yapacak.  Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda 7. kez mücadele eden siyah-beyazlı takım, yaptığı 43 karşılaşmada rakiplerine 13 kez üstünlük kurdu. 9 maçta berabere kalan Beşiktaş, 21 karşılaşmada ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Şampiyonlar Ligi'nde rakip filelere 42 gol bırakan siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 80 gol gördü.

Şenol Güneş, rekorunu 26 maça çıkaracak

Beşiktaş'ın başında Avrupa kupalarında en çok maça çıkan teknik direktör durumunda bulunan Şenol Güneş, Bayern Münih karşılaşmasıyla bu rekorunu 26 karşılaşmaya çıkaracak. Siyah-beyazlı ekip, 2015-2016 sezonundan beri bu görevde bulunan Güneş yönetiminde oynadığı 25 karşılaşmada 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Şenol Güneş döneminde 40 gol atan Beşiktaş, rakiplerinden 37 gol yedi. Beşiktaş, Güneş ile çıktığı 13 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ise 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Avrupa kupalarındaki farklı galibiyetleri

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna'yı 5-0 yenerek elde etti. Siyah-beyazlı takım, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 2011-2012 sezonunda UEFA Avrupa Ligi organizasyonunda İstanbul'da 5-1 mağlup ederek farklı bir skora daha imza attı. Beşiktaş ayrıca 2005-2006'da UEFA Kupası'nda Liechtenstein ekibi Vaduz'u İstanbul'da 5-1 yendi.

Beşiktaş - Bayern Münih maçını İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda mücadele eden temsilcimiz Beşiktaş’ın Bayern Münih ile İstanbul’da oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. Vodafone Park’ta 14 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de oynanacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Michael Oliver yönetecek. Michael Oliver’ın yardımcılıklarını Stuart Burt ile Simon Peter Bennett yapacak. Lee Betts’in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Martin Atkinson ile Andre Marriner olacak.

Arjen Robben: "Beşiktaş deplasmanında muazzam bir atmosfer olacak"

Bayern Münih'in yıldız oyuncuları, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Arjen Robben, ilk maçtaki skor avantajını unutmaları gerektiğini belirterek, "İstanbul'da büyük bir atmosfer var ve bu özel stadın keyfini çıkarmalıyız" dedi. Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşı için İstanbul'a gelecek olan Bayern Münih, bu akşam Atatürk Havalimanı'na inecek. 5-0 biten ilk maçın rövanşı için hazırlıklarına başlayan Alman ekibinde yıldız isimler, açıklamalarda bulundu. İyi oynamak istediklerini belirten savunmanın önemli ismi Mats Hummels, "Sıcak bir atmosfer olacak ve kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ı hiçbir şekilde hafife almayacaklarını söyleyen Thomas Müller, "Biz gezi yapmak için İstanbul'a gitmiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde bu maçı da kazanarak üst tura çıkmak istiyoruz. Yüzde 100 ciddi bir futbol sergileyeceğiz" açıklamasını yaptı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!