Belçika'dan süper başlangıç...

Güncelleme Tarihi:

Belçikadan süper başlangıç...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2018 15:11

Dünya Kupası G Grubu'nda Belçika, Panama ile karşılaştı. Avrupa temsilcisi Dünya Kupası'na ilk kez katılan rakibini 3-0 yendi. Belçika takımının gollerini 47. dakikada Dries Mertens, 68 ve 75'te Romelu Lukaku kaydetti. Belçika bu sonuçla gruplar aşamasına 3 puanla merhaba dedi. Belçika gruptaki diğer maçını 23 Haziran Cumartesi günü Tunus ile oynayacak. 24 Haziran Pazar günü de Panama, İngiltere sınavına çıkacak.

Haberin Devamı

2018 FIFA Dünya Kupası G Grubu ilk hafta maçında Belçika, Panama'yı 3-0 yendi.

STAT: Fisht Olimpiyat 
HAKEMLER: Janny Sikazwe, Jerson dos Santos, Zakhele Siwela
BELÇİKA: Courtois - Alderweireld, Boyata, Vertonghen, Meunier, Witsel (Dk. 90 Chadli), De Bruyne, Carrasco (Dk. 74 Dembele), Mertens (Dk. 73 Thorgan Hazard), Eden Hazard, Lukaku
PANAMA: Penedo - Murillo, Roman Torres, Escobar, Davis, Gomez, Barcenas (Dk. 63 Gabriel Torres), Cooper, Godoy, Rodriguez (Dk. 63 Diaz), Perez (Dk. 73 Tejada)
GOLLER: Dk. 47 Mertens, Dk. 69 - Dk. 75 Lukaku
SARI KARTLAR: Vertonghen, Meunier, De Bruyne (Belçika) - Murillo, Davis, Cooper, Godoy, Barcenas (Panama)

MAÇIN ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

Belçikadan süper başlangıç...

Haberin Devamı

MAÇTAN DAKİKALAR

47'nci dakikada Mertens, savunmadan seken topa yere inmeden vuruşunu yaptı ve Penedo'nun üzerinden topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

69'uncu dakikada Eden Hazard'ın pasıyla sol çaprazda topla buluşan De Bruyne, ceza sahasına girdikten sonra ortasını yaptı, Lukaku, altıpas çizgisi üzerinde kafa vuruşunu yaparak golü buldu: 2-0.

75'inci dakikada Eden Hazard'ın pasında ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Lukaku, Penedo'nun üzerinden topu aşırtarak fileleri sarstı: 3-0.
Karşılaşma Belçika'nın 3-0'lık galibiyeti ile noktalandı.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!