Bayern Münih'in transferdeki hedefi Sandro Wagner

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münihin transferdeki hedefi Sandro Wagner
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 14:44

Bayern Münih ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Almanya’da Hoffenheim forması giyen Sandro Wagner’in Bayern Münih’e transfer olacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Özellikle Hoffenheim’da ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren Wagner’in, eski takımı Bayern Münih’e dönmek için kulübünden izin istediği de gündeme geldi.

Alman basınında çıkan haberlere göre; Hoffenheim’ın bu futbolcu için 10 milyon Euro talep edebileceği ifade edildi.

Sandro Wagner ise hakkında çıkan transfer haberlerine yorum yapmak istemedi. Ancak; Wagner’in üst düzey bir takımda forma giymek istediği, kendisiyle daha önce yapılan röportajlarından da biliniyor.

Sandro Wagner kimdir?
29 yaşındaki Alman futbolcu, Bayern Münih’in altyapısında oynadığı dönemlerde dikkat çekmiş ve 2007-2008 sezonunda A Takım’da yer almıştı. Bayern A Takımı’nda istediği şansı bulamayan Wagner, daha sonra Duisburg ve Werder Bremen formalarını giydi.

Golcü oyuncu, sırasıyla Kaiserslautern, Hertha Berlin ve Darmstadt 98’de görev aldıktan sonra 2016 yılında Hoffenheim’a transfer oldu. Wagner, Hoffenheim’da 40 maçta 15 gol 7 asistlik performans ortaya koydu. Wagner, Almanya Milli Futbol Takımı’nda ise 7 maçta 5 gole imza attı. (Ajansspor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!