Bayern Münih kupada da doludizgin! B.Dortmund'u da...

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih kupada da doludizgin B.Dortmundu da...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 08:09

Futbolda, Almanya Kupası 3. turunda Bayern Münih, sahasında Borussia Dortmund'u 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Haberin Devamı

Allianz Arena'da oynanan müsabakada, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih, Borussia Dortmund'u konuk etti.
Karşılaşmanın başında Thomas Müller, Robert Lewandowski ve Franck Ribery ile bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamayan ev sahibi ekip, 12. dakikada Jerome Boateng'in attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 40. dakikasında Thomas Müller'in rakip fileleri havalandırmasıyla bir gol daha bulan Bayern Münih ilk yarıyı 2-0 üstün tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısının son bölümünde topa daha fazla sahip olan Borussia Dortmund, 77. dakikada Andrey Yarmolenko'nun golüyle farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmadan 2-1 galip ayrılan Bayern Münih, Almanya Kupası'nda çeyrek finale çıkan taraf oldu.  Konuk ekipte milli futbolcu Ömer Toprak 90 dakika forma giydi.

Haberin Devamı

Almanya Kupası 3. turunda, Bayern Münih'in yanı sıra rakiplerini mağlup eden Werder Bremen, Bayer Leverkusen, Schalke 04, Wolfsburg, Mainz 05, Paderborn ve Eintracht Frankfurt bir üst tura çıktı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!