Bayern Münih izleyeceği yolu belirledi

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih izleyeceği yolu belirledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 13:00

Bayern Münih yönetimi, Real Madrid ve Dortmund karşısında alınan yenilgilerle hem Şampiyonlar Ligi hem de DFB Kupası’ndan elenmesinin hemen ardında kriz toplantısı yaptı. Toplantıdan Teknik Direktör Ancelotti’nin kalması ve takıma genç yıldız futbolcuların alınması kararları çıktı.

Haberin Devamı

Bayern Münih izleyeceği yolu belirledi
BAYERN Münih yönetimi yaptığı toplantıda Teknik Direktör Carlo Ancelotti’ye güvenin tam olduğuna ve tecrübeli teknik adamın takımın başında kalmasına karar verdi. 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ancelotti’nin görevinin başında kalacağını Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Rummenigge, “Carlo çok iyi ve çok tecrübeli bir teknik adam. Onun sözleşmesinin ne zaman biteceği biliniyor. Bunun üzerine tartışılacak bir şey yok. Bazen insanın etkili olamayacağı ve değiştiremeyeceği durumlar yaşanıyor. Sakatlıklar, hakem hatalı ve gerekli şansın yanında olmaması gibi” sözleriyle açıkladı.

YENİ TRANSFERLER YAPILACAK

Haberin Devamı

Toplantıda takıma yeni takviye yapma kararı da çıktı. Kulüp çevrelerinden sızan bilgiye göre Bayern Münih yönetimi öncelikle yıldızı parlayan genç futbolcuları takıma katacak. Transfer için adı geçen futbolcular ise şunları: Sebatian Rudy ve Niklas Süle (Hoffenheim), Julian Brandt (Leverkusen), Marco Veratti (Paris St. German) ve Alexis Sanchez. Bu beş futbolcunun transferi için kollar sıvanacak. Takım kadrosunda bulunan Kimmisch, Coman ve Sanches gibi futbolcularla da yakından ilgilenip bunların daha fazla oynaması da sağlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!