Bayern Münih, Costa için 50 milyon euro istiyor

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih, Costa için 50 milyon euro istiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2017 12:47

Almanya’nın son şampiyonu Bayern Münih, Brezilyalı futbolcusu Douglas Costa’dan ancak 50 milyon euro karışlığında ayrılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

BAYERN Münih Kulüp Başkanı Uli Hoeness, “Eğer bir kulüp gelir ve istenilen miktarda parayı öderse, Costa gidebilir” dedi. Hoeness, para miktarını açıklamazken, kulüp çevrelerinde bu rakamın 50 milyon euro olduğu konuşuluyor. Bayern Münih, Costa'yı 2015 yılında Donezk takımından 30 milyon euro ödeyerek almıştı. Bild gazetesi, Juventus'un 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için 40 milyon euro önerdiğini ancak transferin gerçekleşmesinin önünde yabancı futbolcu kuralı bulunduğunu yazdı.
İtalyan kulübü, kurallar gereği kadrosunda Avrupa Birliği üye ülke vatandaşı olmayan en fazla iki futbolcu bulundurabiliyor. Juventus, şu sıralar biri Brezilyalı, diğeri Uruguaylı iki futbolcuyla görüşüyor. Her iki futbolcuyla anlaşma sağlandığı taktirde Juventus istese de Costa'yı alamayacak. Juventus dışında Inter ve Milan da Costa ile ilgileniyor. Costa’nın her iki takımdan biriyle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!