Bayern Münih Borussia Dortmund maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Borussia Dortmund maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 11:17

Bayern Münih Borussia Dortmund maçı ile bu akşam DFB Kupası'nda heyecan dolu bir karşılaşma sahne alacak. En son geçtiğimiz ay lig maçında karşılaşan iki ekibin maçında Bayern Münih deplasmanda rakibini 3-1'lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Şimdi spor severler kupa mücadelesinde karşı karşıya gelecek iki ekibin maç bilgilerini merak ediyorlar. Peki Bayern Münih Borussia Dortmund maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

DFB-Pokal, Almanya Futbol Federasyonu'nun düzenlediği bir kupa. Kupada en fazla final oynayan takım Bayern Münih'tir. 20 kez final oynayan Bayern Münih 17 kez mutlu sona ulaşmıştır. Kupa finalleri daha önceki yıllarda Almanya'nın değişik şehirlerindeki stadlarda oynanmış olsa da 1984/85 yılından itibaren 2006 Dünya Kupası finalinin de oynandığı ve Berlin de yer alan Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmaktadır.

Bu akşam oynanacak karşılaşma öncesinde dikkat çeken istatistikler bulunuyor. İki takımın oynadığı son 10 karşılaşmada 4 kez Bayern Münih galibiyet elde ederken, 2 kez Dortmund kazandı. 4 karşılaşma ise beraberlik ile sonuçlandı

Bayern Münih Borussia Dortmund maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bayern Münih Borussia Dortmund maçı bu akşam saat 22:45'te başlayacak. Mücadele NTV Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!