Bayern Münih Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda olacak?

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2017 11:21

Bayern Münih Beşiktaş maçı ile Şampiyonlar Ligi'nde heyecan dolu bir mücadele sahne alacak. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, başarılı bir performansı göstererek grubundan yenilgi yüzü görmeden lider olarak çıktı. Son 16 turunda çekilen kuraların ardından Bayern Münih ile eşleşen Beşiktaş zorlu rakibi ile karşı karşıya gelecek. Spor severler Bayern Münih Beşiktaş maçının ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorlar. Karşılaşmanın tarihi ve canlı yayın bilgileri belli oldu. İşte Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda oynayacağı ilk karşılaşmanın günü ve saati

Haberin Devamı

Temsilcimiz Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda oynadığı 6 maç sonunda 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak önemli bir başarıya imza attı ve grubunu 14 puan ile liderlikle tamamladı. Köklü Alman temsilcisi Bayern Münih ise B Grubu'nda oynadığı son 6 karşılaşma sonucunda 5 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 15 puan ile grubunu Fransız ekibi PSG'nin ardından ikinci sırada bitirdi ve Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş'ın rakibi oldu. Çift maç usulü eleminasyon sistemine göre oyananacak olan karşılaşmalarda Beşiktaş ilk maçı rakibiyle deplasmanda oynayacak ikinci maç ise Türkiye'de Vodafone Park'ta oynanacak.

Bayern Munih-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi ?
Bayern Münih Beşiktaş ilk maçı 20 Şubat Salı günü Almanya'da 22:45'de, rövanşı ise 14 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de Vodafone Park'ta oynayacak. Mücadeleler TRT 1'den şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile Bayern Münih arasında ilk karşılaşma sosyal medyada oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda eşleşen Beşiktaş ve Bayern Münih arasında tatlı bir atışma yaşandı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu kuraları bugün İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi. Kura çekiminde grubunu 14 puanla lider tamamlayan Beşiktaş, Alman ekibi Bayern Münih ile eşleşti. Kuraların ardından Alman takımının resmi sosyal medya hesabından siyah-beyazlılara gönderme geldi. Beşiktaş'ın transfer dönemine damga vuran 'Come to Beşiktaş' paylaşımlarına gönderme yapan Alman temsilcisi, yıldız forveti Lewandowski'nin 'Beşiktaş'a geliyoruz' yazılı görselini paylaştı. Buna karşı Beşiktaş Kulübü'nün hesabından Bayern Münih'in paylaşımlarının ardından twitter'dan bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Vodafone Park, Bayern'e 'Come to Beşiktaş' demekten mutlu olacak. İyi olan kazansın." ifadeleri yer aldı.

Beşiktaş, bir paylaşımda daha bulundu ve "Bizi Werner'e sorun" paylaşım ile rakibine göndermede bulundu. Leipzig'in golcüsü Timo Werner, gruptaki ilk maçta, Vodafone Park'taki seyircinin yaptığı tezahürat sonrası kulaklarında rahatsızlık hissederek oyundan çıkmıştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!