Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2018 07:33

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın oynayacağı kritik maça artık saatler kaldı. Günlerdir, Bayern Münih maçının yayınlanacağı tarihi sabırsızlıkla bekleyen Beşiktaşlı taraftarlar, bu akşam ekranları başında takımlarına destek olacak. Şenol Güneş ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi grup aşamasını lider bitirmiş ve son 16 turunda Alman devi Bayern Münih ile eşleşmişti. Peki futbolseverlerin merakla beklediği Bayern Münih Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman yayınlanacak? İşte tüm Türkiye'nin kilitlendiği maç hakkında önemli detaylar..

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçı için artık saatler kaldı. Bayern Münih maçının yayınlanacağı günü iple çeken taraftarlar, bu akşam ekranları başında takımlarını destekleyecek. Şampiyonlar Ligi'nde 21 yıl sonra ilk kez karşılaşacak olan Bayern Münih ve Beşiktaş, bir üst turun kapısını aralayabilmek için en iyi kozlarını oynayacak. Peki, hava şartlarının zorlu olacağı Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? Karşılaşma öncesinden detaylı bilgiler.

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 203. maçına çıkıyor. Siyah-beyazlı takım, UEFA Şampiyonlar son 16 turunda Almanya temsilcisi Bayern Münih ile bu akşam yapacağı karşılaşmayla Avrupa kupalarında 203. kez mücadele edecek. Beşiktaş, Avrupa'da yaptığı 202 müsabakada, 77 galibiyet, 44 beraberlik ve 81 mağlubiyet aldı. Avrupa kupalarında rakip fileleri 264 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde 286 gol gördü. 

Haberin Devamı

BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

Bayern Münih ve Beşiktaş, tarihlerindeki üçünü maçlarına çıkacak. İki takım daha önce 1997/98'de Şampiyonlar Ligi grup maçlarında karşılaşmış, Bayern iki maçı da 2-0'lık skorlar ile kazanmıştı. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ne katıldığı son sekiz sezonun altısında en az yarı final gördü. Beşiktaş ise tarihinde ilk kez eleme turlarında yer alıyor. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'ndeki son dört maçını kazandı. Bu, turnuvada halen devam eden en uzun galibiyet serisi.

Bayern Münih, Allianz Arena'da oynadığı son 20 Şampiyonlar Ligi maçının 19'unu kazandı ve bu süreçte sadece geçen sezonun çeyrek final eşleşmesinde Real Madrid'e mağlup oldu. Bayern aynı zamanda bu sezon iç sahada oynadığı üç Şampiyonlar Ligi maçında da üçer gol attı. Beşiktaş bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde maç kaybetmeyen dört takımdan biri: Barcelona, Liverpool ve Tottenham ile birlikte. Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kalesinde gördüğü beş golün dördü maçların ilk yarılarında geldi. %80'lik bu oran, Şampiyonlar Ligi gruplarındaki en yüksek oran. Robert Lewandowski, Allianz Arena'da oynadığı son 16 Şampiyonlar Ligi maçında 17 gol attı. Lewandowski, bu turnuvada en az 20 eleme turu maçına çıkan oyuncular arasında Cristiano Ronaldo'nun (0,79) ardından maç başına gol ortalaması en yüksek ikinci oyuncu (0,68). Anderson Talisca, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon altı maçta dört gol attı. Aynı sayıda golü bundan önceki üç sezonda atabilmişti. Şampiyonlar Ligi'ni daha önce iki kez kazanan Jupp Heynckes (Real Madrid 1998 & Bayern Münih 2013), bu turnuvada yönettiği maçların %71'ini kazandı. Bu, Luis Enrique'nin (%73) ardından turnuvadaki en yüksek galibiyet oranı (en az 30 maç).Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde sahaya çıktığı 18 maçın sadece ikisinde mağlup oldu.

Haberin Devamı

BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA CANLI İZLENEBİLECEK?

Bayern Münih Beşiktaş maçı 20 Şubat salı akşamı saat 22:45'te başlayacak. Dev mücadele TRT 1 kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Volkswagen Arena’da oynanan karşılaşmada gol perdesini 8’inci dakikada Daniel Didavi açtı. Didavi attığı gol ile ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirirken, bu golün asistini milli oyuncu Yunus Mallı yaptı. 55’inci dakikada Arjen Robben ile penaltı atışından faydalanamayan Bayern Münih, 64’te Sandro Wagner ile eşitliği sağladı. Maçın uzatma dakikalarında bir penaltı daha kazanan Bavyera ekibi, Lewandowski’nin penaltıyı gole çevirmesiyle sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Bayern Münih 59 puanla liderliğini sürdürürken, Wolfsburg 24 puanda kaldı.

Haberin Devamı

21 YIL SONRA İLK KARŞILAŞMA

Alman ekibi Bayern Münih ile son resmi karşılaşmasını 1997-1998 sezonunda Şampiyonlar Ligi organizasyonu ile gerçekleştiren Beşiktaş, tam 21 yıl sonra aynı organizasyon ile yeniden sahaya çıkacak;

17.09.1997 Bayern München 2 - 0 Beşiktaş  
26.11.1997 Beşiktaş 0 - 2 Bayern München  

KAR OLASILIĞI YÜKSEK

Almanya'nın sert iklimi sahada da kendisini hissettirecek. Soğuk günlerin yaşandığı Münih kentinde, maçın başlayacağı saatlerde kar yağışının da etkisini arttırması bekleniyor. Maçın oynanacağı Allianz Arena Stadyumu'nda zemin ısıtma sisteminin olması dolayısıyla maç esnasında olumsuz koşulların problem yaratmayacağı düşünülüyor.

Haberin Devamı

Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda

(Maç gününden görüntü)

BAYERN'Lİ TEKNİK ADAMDAN ŞENOL GÜNEŞ'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Şenol Güneş için övgü dolu sözler sarf etti. İşte, Heynckes'in o açıklamaları;

"Beşiktaş takım futbolunu iyi oynatan bir hocaya sahip. Futbol oynamasını bilen bir takım. Beşiktaş üzerinde Şenol Güneş faktörü çok önemli. Takım içindeki balans çok iyi. Tecrübeyle gruptan çıkmasını bildiler"

Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda

ŞENOL GÜNEŞ: İŞİMİZ ZOR AMA OLUMSUZ BAKMIYORUZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda FC Bayern Münih maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız" dedi.

Şenol Güneş, Bayern Münih maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Güneş, "Güçlü bir takıma karşı özel bir atmosferde maç oynayacağız. Bu organizasyonda çok kupa kaldırmış bir takım. Birçok başarısı olan bir takım. Uluslararası arenada üst seviyede yer alan takımlardan biriyle oynayacağız. İşimiz zor ama bu zorluğa olumsuzluk olarak bakmıyoruz. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. İşimizi iyi yapacağız. Atacağımız gol veya goller bize avantaj sağlayacaktır. İzleyenlerin keyif alacağı bir maç olmasını diliyorum. Bayern Münih takım oyununu iyi oynuyor ve bireysel olarak oyuncuları iyi. Savunmayı önde yapmak istiyoruz. Galibiyet ve gollü beraberlik bizim için önemli bir avantaj olur. Alman takımları işlerini çok ciddiye alıyorlar. Biz de bu anlayışa sahip olmaya çalışıyoruz. Bizim de yetenekli oyuncularımız var ama eğitimde ve ciddiyette sorunlarımız var” dedi.

Haberin Devamı

Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda

BAYERN LİGDE ZOR KAZANDI

Beşiktaş'ta gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi..Siyah-beyazlılar, Bayern Münih maçı hazırlıklarına başladı.Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş'ta gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Siyah-beyazlı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'nın Bayern Münih ekibi ile 20 Şubat Salı günü deplasmanda yapacağı son 16 turu ilk maçının hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Atiker Konyaspor maçında forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç oynadığı duyuruldu. Beşiktaş, Bayern Münih maçı hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Almanya Bundesliga 23’üncü hafta karşılaşmasında Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Bayern Münih deplasmanda, Yunus Mallı’nın formasını terlettiği Wolfsburg’u uzatma dakikalarında Robert Lewandowski’nin penaltıdan kaydettiği golle 2-1 yendi.

BAYERN MÜNİH - BEŞİKTAŞ MAÇINA RUMEN HAKEM

Temsilcimiz Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Alman ekibi Bayern Münih’le 20 Şubat Salı günü oynayacağı ilk maçı Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Hategan yönetecek. Allianz Arena’da TSİ 22.45’te oynanacak karşılaşmada Rumen hakem Hategan’ın yardımcılıklarını Octavian Sovre ve Sebastian Gheorghe yapacak. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlik görevlerini ise aynı ülkeden Istvan Kovacs ile Sebastian Coltescu, dördüncü hakemliğini ise Radu Ghinguleac üstlenecek.

Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda

 

BAYERN MÜNİH BEŞİKTAŞ MAÇI KADROSU

Şenol Güneş, Bayern Münih maçı için kadroya 22 kişi dahil etti. Beşiktaş'ın Münih'e giden kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Tolga Zengin, Fabricio Ramirez, Ersin Destanoğlu, Domagoj Vida, Necip Uysal, Pepe, Dusko Tosic, Gökhan Gönül, Adriano Correia, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, Ricardo Quaresma, Ryan Babel, Anderson Talisca, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Alvaro Negredo, Vagner Love, Cyle Larin.

Bayern Münih - Beşiktaş maçı kaç kaç sonuçlanır?

BAKMADAN GEÇME!