Bayern Leverkusen Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Bayern Leverkusen Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2018 14:25

Bayern Leverkusen Bayern Münih maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. DFB Kupası yarı final maçında bu akşam Bayern Leverkusen Bayern Münih maçı nefes kesecek. Karşılaşma öncesinde mücadelenin canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Maçın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Bayern Leverkusen Bayern Münih maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Bungesliga’da bitime 5 hafta kala üst üste 6’ncı şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, toplamda ise 28’inci şampiyonluk sevincini yaşadı. Schalke 04’ün 20 puan önünde yer alan Münih, ayrıca Şampiyonlar Ligi yarı finalinde de son iki sezonun şampiyonu Real Madrid ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Bu başarılarının yanında bu akşam da DFB Kupası'nda boy gösterecek olan Bayern Münih deplasmanda önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Peki Bayern Leverkusen Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bayern Leverkusen Bayern Münih maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bayern Leverkusen Bayern Münih maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Nesine.com ve NTV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!