Otostop yaparak futbolcu oldu! Murat Cem Akpınar...

Güncelleme Tarihi:

Otostop yaparak futbolcu oldu Murat Cem Akpınar...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2019 12:16

Trabzonspor, futbol vitrinine bir gencini daha çıkardı. Adı; Murat Cem Akpınar… Henüz 20 yaşında… Genç futbolcunun Trabzonspor forması giyebilmek için gösterdiği çaba ise filmlere konu olacak cinsten....

Haberin Devamı

Antalyaspor'a attığı golle Türkiye’nin gündemine oturan Trabzonsporlu Murat Cem Akpınar’ın çok konuşulacak bir hikayesi var.

Karadeniz Gazetesi'nin haberi göre; Düzköy’de doğan Murat Cem’in hayali her Trabzonlu gibi bordo-mavili formayı giymekti. Murat Cem bu fırsatı yakaladı. Trabzonspor’un altyapısında oynamaya başladı. Ancak önünde önemli bir engel vardı. Genç Murat Cem, antrenmanlara katılmak için her gün Düzköy’den Kadir Özcan Tesisleri’ne gelmek zorundaydı.

DÖNÜŞ YOLU TAM BİR ÇİLE!

Hayalinden bir gün olsun vazgeçmedi. Okulun ardından her gün Düzköy’den kalkıp dolmuşla Kadir Özcan Tesisleri’ne geldi. Murat Cem Akpınar için dönüş deyim yerindeyse tam bir çileydi. Nedeni ise, idmanlar geç saatte bittiği için köye dönüşte araç olmamasıydı. Dolmuşlar belli saatlerden sonra Düzköy’e gitmiyorlardı. Genç oyuncu bunu da kendi imkanlarıyla çözdü. Dönüşte otostop yaparak köyüne ulaştı. Murat Cem Akpıhar o günleri Karadeniz’e şu sözlerle anlattı...

Haberin Devamı

BUNLAR BANA BİR DERS

“İLK, orta ve liseyi Düzköy’de okudum. Okul dışındaki en büyük sevdamız elbette futbol ve Trabzonspor. Altyapıya seçildim. Hergün arkadaşlarımla köyden Kadir Özcan Tesisleri’ne geldim. Akşam saatlerinde dolmuş bulamadığımız için Düzköy’e otostop yanarak döndüm. Bu günleri elbette unutamıyorum. Bunlar bana bir ders. Yılmadan mücadelemi sürdürüyorum. Ünal hocam bana bir fırsat verdi. Gol attığım için çok mutluyum. Hedefim 11’in değişmezi olmak.”

EFSANE KAPTAN KEMAL SERDAR: MURAT CEM DE BENİMLE AYNI KADERİ YAŞIYOR

Fırtına'nın efsane stoperi Kemal Serdar, Murat Cem’in şu an yaşadıklarının bir benzerini yıllar önce kendisinin de yaşadığını dile getirdi. Kemal Serdar o günleri şöyle anlattı: “Ben de Erdoğduspor’da oynarken Düzköy’e dönüşte otobüs bulamazdım. Düzköy yolu üzerine gelir, gece geç saatlerde köye giden araçlara el işareti yapar ve bizi almasını isterdik. Profesyonel olduktan sonra araba alınca sıkıntımız bitmişti. Şimdi o günlere güzel bir anı olarak yad ediyorum. Murat Cem de benim amatör olarak oynadığım yıllardaki sıkıntıları çekmiş. Çok yetenekli bir genç. Umarım Trabzonspor’da kalıcı olur.”

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!