ŞAMPİYONLUKLARIN YENİ ADAYI

Güncelleme Tarihi:

ŞAMPİYONLUKLARIN YENİ ADAYI
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2017 12:28

Şampiyonlukların yeni adayı Türk genci Emre Çukur 7.profesyonel boks maçını da kazandı.

Haberin Devamı

Eski dünya boks şampiyonu Levent Çukur’un oğlu Emre Çukur (24) profesyonel olarak çıktığı 7. boks maçını da kazanarak listede üst sıralara tırmanmaya devam etti ve ‘geleceğin şampiyonu benim mesajı’ verdi.

Emre, profesyonel boks yaşamında 7. maçında, Münih’te 53 profesyonel maçın 37 tenesini nakavt ile kazanmış ve son 6 karşılaşılmasından da galip çıkmış Macaristanlı Istvan Zeller (27) ile ringe çıktı. Emre, antrenörü Mahir Oral’ın taktikleri ile daha ilk raunttan itibaren rakibine ringi adeta dar etti. Seyircilerin desteğini alan Emre özellikle sol kroşeler ile 4. rauntta rakibini iki kez yere indirdi. Sonraki rauntlarda da daha üstün ve teknik bir boks yapan Emre karşılaşmayı 7-1 kazanarak ringden zaferle ayrıldı.
Emre Çukur, 3 ayrı tv kanalının canlı yayın yaptığı maç sonrası yaptığı açıklamada, “Bundan sonra hedefimde babam gibi şampiyonluklar yaşamak var. Gidebildiğim kadar yukarılara çıkmak istiyorum. Boks benim için bir yaşam tarzı oldu” dedi.
Babası ve aynı zamanda hocası Levent Çukur ise, “Oğlum benim bayrağı daha ilerleterek yukarılara taşıyacak. Ben ona güveniyorum ve kendisini kutluyorum” dedi.
Bu arada boks gecesinde 8 karşılaşma yer alırken, yine bir başka Türk genci Yusuf Sultanoğlu (18) da 2. profesyonel maçını kazandı. 

BAKMADAN GEÇME!