Basketbol Milli Takımı aday kadrosu açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Basketbol Milli Takımı aday kadrosu açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 15:54

Dünya Şampiyonası Elemeleri kapsamında 14 Eylül'de Ankara'da Karadağ, 17 Eylül'de de deplasmanda Slovenya ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

Haberin Devamı

İstanbul'da 13 Ağustos'ta toplanacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlıklarının ikinci ayağı için 19 Ağustos'ta Slovenya'ya gidecek.

Burada devam edecek olan kampın ardından İstanbul'a dönecek olan Ay-Yıldızlılar, 7-8 Eylül tarihleri arasında Almanya'da, İtalya, Çekya ve Almanya'nın katılacağı özel turnuvada boy gösterecek.

Karadağ ile 14 Eylül'de Ankara'da oynanacak olan karşılaşma öncesinde yaklaşık 1 aylık bir kamp dönemi geçirecek olan A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Doğuş Balbay, J. Metecan Birsen, Sertaç Şanlı, Buğrahan Tuncer, Rıdvan Öncel, Kartal Özmızkrak, Melih Mahmutoğlu, Hüseyin Göksenin Köksal, Ege Arar, Ayberk Olmaz, Berk İbrahim Uğurlu, Metin Türen, Berkan Durmaz, Cedi Osman, Ömer Faruk Yurtseven, Scott Jordan Wilbekin, Ersan İlyasova, Furkan Korkmaz, Semih Erden.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!