Başakşehir direniyor! Cengiz Ünder...

Güncelleme Tarihi:

Başakşehir direniyor Cengiz Ünder...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 17:18

Medipol Başakşehir, Cengiz Ünder transferi için İstanbul'a gelen Manchester City ile anlaşma sağlayamadıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir Kulübü, 4 saatlik görüşmelerden sonra Manchester City yetkilileriyle transfer konusunda uzlaşm sağlayamadıklarını açıkladı.

Başakşehir kulübü yaptığı açıklamada, "Kulüp yönetim kurulu üyelerimiz ile İngiltere’nin Manchester City kulübü yetkilileri arasında genç oyuncumuz Cengiz Ünder’in transferi hakkında 4 saat süren bir görüşme gerçekleşmiştir. Yapılan görüşmeler sonrası henüz bir anlaşmaya varılamamıştır." ifadesini kullandı.

GELDİKLERİ GİBİ GİTTİLER

Medipol Başakşehir'in genç yıldızı Cengiz Ünder için İstanbul'a görüşmelere gelen İngiliz ekibi Manchester City yetkilileri, kulüp tesislerinden ayrıldı.

Medipol Başakşehir'in genç futbolcusu Cengiz Ünder için İngiliz devi Manchester City'nin yetkilileri bugün İstanbul'a geldi. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde Başkan Göksel Gümüşdağ ile fikir alış-verişlerinde bulunan İngiliz yetkililer, Cengiz'in transferi için teklifte bulundu. Görüşmede Cengiz Ünder'in menajeri Ömer Uzun da yer aldı.

Haberin Devamı

Daha sonra kulüp tesislerinden çıkan yetkililer, hiçbir açıklamada bulunmadı.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!